ΤΟΠΙΚΑ

Αγνοείται ο 81χρονος Βασίλης Τσιγκούδης από την περιοχή Οξυγόνο

αγνοείται-ο-81χρονος-βασίλης-τσιγκούδη-365927

Εφυγε από το σπίτι του χθες το πρωί για να πάει για καφέ όπως συνήθιζε και δεν ξαναγύρισε. Αγωνία για την τύχη του 81χρονου Βασίλη Τσιγκούδη κατοίκου Ανω Βόλου, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από προχθές Τρίτη στις 9:30 το πρωί. Η οικογένειά του φοβάται μήπως κάτι του έχει συμβεί και ανησυχεί.

Εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου αναζητούν τον ηλικιωμένο χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ο αγνοούμενος τη μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπουφάν, γκρι παντελόνι και κρατούσε μπαστούνι. Η οικογένειά του παρακαλεί όποιος τον έχει δει να επικοινωνήσει με το «100» ή στα τηλέφωνα 6944226627 και 6971951119.

Σύμφωνα με την εγγονή του, ο 81χρονος εθεάθη τελευταία φορά την Τρίτη στις 12:30 ενώ ήταν σε στάση λεωφορείου στην Ιωλκού στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή Πανταζόπουλου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στη Γ. Δήμου με Μεταμορφώσεως, ενώ ο ίδιος πρόσεχε πάντοτε τα προσωπικά αντικείμενα. Η οικογένειά του θεωρεί ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 81χρονος την Τρίτη το πρωί έφυγε από το σπίτι του και πήγε για καφέ στην περιοχή Οξυγόνου όπως συνήθιζε. Θαμώνες της καφετέριας ενημέρωσαν την οικογένεια ότι όταν αποχώρισε από το καφενείο γύρω στις 9:30, ήταν καλά στην υγεία του.

Ο ηλικιωμένος μετακινούταν το τελευταίο διάστημα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί είχε χτυπήσει. Συνήθως επέστρεφε νωρίς στο σπίτι. Δεν έχει τύχει ποτέ στο παρελθόν να απουσιάσει για τόσες ώρες ή να μη δίνει σημεία ζωής.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας Βασίλης Ηλιόπουλος, δήλωσε: «Οι εθελοντές μας κάνουν συνεχείς έρευνες από τη στιγμή που ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση σήμερα (σημ. χθες) το πρωί. Ψάχνουμε με μηχανάκια και αυτοκίνητα όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται σε πλατείες και δρόμους σε όλη την περιοχή από το Οξυγόνο μέχρι τον Ανω Βόλου. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν είχαμε καμία ενημέρωση από κάποιον που να τον είδε».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου