Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά Covid-19 εποχή

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-13, 11:43:37
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις  στη μετά Covid-19  εποχή

Ημερίδα με θέμα «Οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά Covid-19 εποχή» διοργανώνει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της για τις εξελίξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο την επόμενη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Domotel Xenia Volou στις 18:30 (ώρα προσέλευσης 18:00) με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν διά ζώσης με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου και εξ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://youtu.be/pz17_swMFnA.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπονται στην αίθουσα λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα διά ζώσης πρέπει να ενημερώσουν τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ τηλεφωνικά στο 2421032780 ή με email στο oebemg@gmail.com μέχρι αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=