ΤΟΠΙΚΑ

Υποστηρικτής του «Yachting Volos» το Επιμελητήριο Μαγνησίας

υποστηρικτής-του-yachting-volos-το-επιμελητήρι-366013

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στηρίζει τη διοργάνωση «Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία» που διοργανώνεται από αύριο Πέμπτη 14 έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Βόλου, υπό τη διοργάνωση της εταιρείας Mact Media Group και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως ενημερώνει, το Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται µε το Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τη Γαστρονομία, καθώς και σκάφη κυρίως από την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι το δρώμενο θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι µόνο να επιβιβαστούν σε σκάφη, κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, µε ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συµµετέχουν στις εκδηλώσεις στα πλαίσια της έκθεσης που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος είναι η ανάδειξη του Yachting, των επαγγελματιών και του ιδιαίτερου τρόπου τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει µε το Yachting στην Ελλάδα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης σημειώνει ότι «η Μαγνησία έχει να επιδείξει έναν ανεκτίμητης αξίας πλούτο τόσο στον θαλάσσιο τουρισμό, όσο και στη γαστρονομία και είμαστε πεπεισμένοι ότι το 1ο YACHTING FESTIVAL θα είναι το πρώτο αξιόπιστο βήμα για την ανάδειξή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου