Απέραντη θλίψη για την απώλεια του 41χρονου Κώστα Τζάρου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-12, 11:37:32
Ο Κώστας Τζάρος συμμετείχε στην επίβλεψη της κατασκευής όλων των μεγάλων κτιριακών έργων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα
Απέραντη θλίψη για την απώλεια του 41χρονου Κώστα Τζάρου

Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία ο πρόωρος θάνατος του πολιτικού μηχανικού και ταμία του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας Κώστα Τζάρου, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 41 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

Με ανάρτησή της η Τεχνική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποχαιρετά τον άτυχο μηχανικό, εκφράζοντας απέραντη θλίψη.

Αναλυτικά στην ανάρτησή τους οι συνάδελφοι του άτυχου άνδρα αναφέρουν: «Με μεγάλη οδύνη αποχαιρετήσαμε τον συνάδελφο πολιτικό μηχανικό και φίλο μας Κώστα Τζάρο από την οικογένεια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συνεργάτης της Τεχνικής Υπηρεσίας από το 2014, συμμετείχε στην επίβλεψη της κατασκευής όλων των μεγάλων κτιριακών έργων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε Βόλο, Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Με όρεξη και προσήλωση στη δουλειά, έδινε λύσεις στα τεχνικά και επιστημονικά θέματα. Άμεσος και αποτελεσματικός, υποστηρικτής της αρχαίας φράσης «Αμ’ έπος, αμ’ έργον», δεν έμενε στα λόγια, επιζητούσε την πράξη. Αγαπούσε πολύ τη δουλειά του και αφιερωνόταν σε αυτή.

Χάρις στην επιστημονική του προσέγγιση στα τεχνικά θέματα και με αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης, ολοκληρώθηκαν μεγάλες κτιριακές πανεπιστημιακές υποδομές. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του οφείλει πολλά.
Ευγενικός, αξιοπρεπής, ταπεινός, μετρημένος, άνθρωπος με ήθος και αρχές από την οικογένειά του. Άνθρωπος απλός, ζεστός και φιλικός, νοιαζότανε πάντα για τους συναδέλφους του, για όλους μας. 
Με περίσσεια θάρρους και γενναιότητας αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την ασθένειά του, διατήρησε την αισιοδοξία του και μας έδινε κουράγιο μέχρι την τελευταία στιγμή. Έφυγες νωρίς Κώστα και μας λείπεις πολύ. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα θυμόμαστε πάντα τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες και τις αγωνίες που αντιμετωπίσαμε παρέα και την αισιοδοξία και αγάπη που απλόχερα μας προσέφερες. Ήσουν ένα πολύ σημαντικό και φωτεινό κομμάτι της ζωής μας. Και θα συνεχίσεις να είσαι για πάντα εδώ, μέσα στην καρδιά μας…

Καλό σου ταξίδι Κώστα, καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε…».

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
6
=