ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα από την ΟΕΒΕΜ: «Οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά-Covid-19 εποχή. Προοπτικές & Ευκαιρίες»

ημερίδα-από-την-οεβεμ-οι-τοπικές-μικρ-367967

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών της για τις εξελίξεις σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο την επόμενη δεκαετία, ξεκινάει μια σειρά δράσεων. Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Οι τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά-Covid-19 εποχή. Προοπτικές & Ευκαιρίες». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Domotel Xenia Volou στις 18:30 (ώρα προσέλευσης 18:00).

Καλεσμένοι στην εκδήλωση και θα τοποθετηθούν επί του θέματος είναι ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Μιχαήλ Ζουμπουλάκης, η Πρόεδρος ΑΕΔΕΠ, Πρόεδρος & Δ/Σ Διοίκησης και Διαχείρισης Α’ Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, Επιχειρηματίας – Οικονομολόγος Ιωάννα Κιντά. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί χρόνος για συζήτηση.

Την εκδήλωση στηρίζουν το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τρόποι παρακολούθησης:

  1. Δια ζώσης παρακολούθηση με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου.
  2. Εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://youtu.be/pz17_swMFnA

Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπονται στην αίθουσα λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων, παρακαλούμε όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα διά ζώσης να ενημερώσουν τη Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ τηλεφωνικά στο 24210 32780 ή με email στο [email protected] μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου