Γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-11, 18:38:24
Γενική συνέλευση και εκλογές στην Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

Σε γενική συνέλευση και εκλογές καλεί τα μέλη της η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας και καθώς λήγει η προθεσμία προκήρυξης εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την 31η Οκτωβρίου 2021, αποφασίστηκε η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών την 18η Οκτωβρίου 2021 στο Domotel Xenia Volos. Σε περίπτωση μη απαρτίας η τελική ημερομηνία θα είναι:

25η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα & ώρα 17:00

στο Domotel Xenia Volos, Πλαστήρα 1 38222, Βόλος

Δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές του Σωματείου έχουν όσα μέλη είναι οικονομικά ενήμερα έως 31/12/2020.

Στην εκλογική διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες ή μέτοχοι ξενοδοχείων αν πρόκειται για εταιρεία ή οποιοσδήποτε άλλος έχει εξουσιοδότηση από την επιχείρηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσα μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. ή για την ελεγκτική επιτροπή ή για την εκπροσώπηση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ή για την εκπροσώπηση στην Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Βόλου ή για την εκπροσώπηση στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Βόλου ή για οποιαδήποτε άλλη Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Οργάνωση, θα πρέπει να το υποβάλλουν εγγράφως και ηλεκτρονικά έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 στο info@travel-pelion.gr

Τόσο στην Γενική Συνέλευση, όσο και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, θα εφαρμοστούν τα μέτρα που θα ισχύουν για την προστασία από τον Covid-19.

Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποδείξουμε τη δυναμική που διαθέτει ο κλάδος μας".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
5
=