ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοφανές περιστατικό στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου

πρωτοφανές-περιστατικό-στην-ευρύτερ-376241

Αντιμέτωποι με πρωτοφανές περιστατικό κακομεταχείρισης ανθρώπου από άνθρωπο βρέθηκαν χθες το πρωί κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Αλιβερίου, όταν αντίκρισαν σε αυλή σπιτιού αλυσοδεμένο σε δέντρο έναν μεσήλικα.

Όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο άνδρας είναι γιος ζευγαριού ηλικιωμένων Ρομά που διαμένουν στον οικισμό αθιγγάνων στον Ξηριά. Φέρεται να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας.

Χθες το πρωί γείτονες που πέρασαν μπροστά από το σπίτι της οικογένειας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αντίκρισαν τον μεσήλικα αλυσοδεμένο σε ένα δέντρο να βαριανασαίνει. Το θέαμα ήταν απάνθρωπο. Ο τρόπος με τον οποίο ήταν δεμένος ο άνδρας, παρέπεμπε σε τετράποδο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συμβαίνει. Αναρωτιόντουσαν, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που αλυσοδένουν συνάνθρωπό τους, λες και έχουν να κάνουν με τετράποδο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία. Περίοικοι απευθύνθηκαν στις αρχές και ανέφεραν το γεγονός, για να σταματήσει το δράμα του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου