ΤΟΠΙΚΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Να πάρουν θέση τα κόμματα για τα πρόσφατα γεγονότα στο ΔΣ Βόλου  

συριζα-μαγνησίας-να-πάρουν-θέση-τα-κόμ-378307

Να πάρουν θέση τα πολιτικά κόμματα για τα όσα διαδραματίστηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Βόλου με αφορμή το ύφος της επίθεσης που δέχτηκε ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης, καλούν ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και οι βουλευτές Αλ. Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Οι αθλιότητες που συνέβησαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, με την χυδαία επίθεση σε βάρος του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μαζί για το Βόλο” Ιάσονα Αποστολάκη και των εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αποτελούν εικόνες ντροπής για την πόλη μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:

«Η απομόνωση του φαινόμενου αυτού της μεταφοράς δηλαδή στον κορυφαίο αυτοδιοικητικό θεσμό, της νοοτροπίας και των συμπεριφορών που χρησιμοποιούν οι μπράβοι, πρέπει να είναι απόλυτη.

Η σιωπή απέναντι σε τόσο επικίνδυνες και εκφυλιστικές πρακτικές είναι συνενοχή.

Καλούμε όλους τους φορείς του δημόσιου βίου της πόλης να καταδικάσουν με σαφήνεια αυτά τα αδιανόητα γεγονότα .

Περιμένουμε την τοποθέτηση των άλλων δημοκρατικών πολιτικών κομμάτων και ιδιαίτερα της ΝΔ, η αφωνία της οποίας απέναντι στην χυδαιότητα και στον εκφασισμό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αποτελεί στίγμα όχι μόνο για την ίδια, αλλά για το σύνολο της τοπικής πολιτικής ζωής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου