ΤΟΠΙΚΑ

Ο Καμερουνέζος επιθετικός Ουμ Ντέκι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού

ο-καμερουνέζος-επιθετικός-ουμ-ντέκι-σ-851206

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού Ουμ Ντέκι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που αρχίζει μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων και την ενίσχυσή του. Ο 31χρονος Ουμ Ντέκι Εντουαρντ Τζότζεφ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ατσαλένιου, έχοντας εξαιρετική παρουσία. Συγκεκριμένα έπαιξε σε 62 παιχνίδια με την ομάδα της Κρήτης σημειώνοντας 32 τέρματα (16 γκολ κάθε περίοδο), ενώ προηγουμένως ήταν και στην Αχαϊκή. Το γεγονός ότι δε διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη έχει προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό που αναμένεται να έχουν θετικό αποτέλεσμα…
Ενας ακόμη Καμερουνέζος που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και μπορεί να έρθει και ως δανεικός είναι ο Αμπούνα της Λάρισας, ενώ ως ελεύθερο οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν τον Γεράσιμο Χαϊκάλη, που απλά περιμένει την ελευθερία του από την Ξανθη προκειμένου στη συνέχεια ο 23χρονος επιθετικός να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ΠΑΕ και απομένουν μόνο οι υπογραφές.
Οσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συζητιούνταν δοκιμασμένες λύσεις, ενώ το γενικότερο πλάνο είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι και από την περιοχή.
Ετσι δεν αποκλείεται η επιστροφή του Γιώργου Τριχιά μετά από 6 μήνες που πήγε στον Θρασύβουλο και επίσης συζητιέται να επιστρέψει στο Βόλο και ο 29χρονος Αποστόλης Κουτσοκώστας, που τελευταία ήταν στο Θρασύβουλο και πιο πριν στην Α΄ Εθνική, σε Χαλκηδόνα και Ακράτητο.
Επίσης συνεχίζει να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σπύρο Γκάγκα,
ενώ οι ερυθρόλευκοι κινούνται και για την απόκτηση ικανού ξένου, γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.
Ακόμη οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, (Παλιούρας -Λυμπερόπουλος –Χριστόπουλος μεταξύ των υποψηφίων), ενώ έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές, με τη διοίκηση να κρατά κλειστά τα «χαρτιά» της.
Οσον αφορά στις ανανεώσεις, ως τώρα η αρχή έγινε με ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα δύο με τον Θοδωρή Πακάλτση, που δήλωσε: «Εμεινα στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, έχοντας σαν στόχο να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη…»
Ακολούθησε ο Δημήτρης Ακπαρίδης που θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα αλλά και ο Γιάννης Σαρρής. Πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι και οι Άκης Πέτρου, Βασίλης Φλώρος.
Με τον Σωκράτη Μπουντούρη υπάρχει μια μικρή απόκλιση στο οικονομικό, η οποία πιστεύεται πως θα ξεπεραστεί στο τέλος και ο έμπειρος επιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Ο Μπουντούρης, ως γνωστόν, έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από την Αναγέννηση Καρδίτσας και εξετάζει την περίπτωση να επιστρέψει στην ομάδα, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, ωστόσο, ίσως και σήμερα το θέμα να ξεκαθαρίσει, προκειμένου ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που ο Μπουντούρης φύγει από την ομάδα, να κινηθεί για τον αντικαταστάτη του.
Μετά τον Μασάντο που πήγε στον Πιερικό και τον Γλύκο που πάει στον ΠΑΟΚ πιθανόν θα φύγει και ο Αλέξης Βεργώνης, που παρ’ ότι έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, η οποία τον ικανοποιεί απόλυτα οικονομικά, μάλλον ο νεαρός μέσος επιθυμεί να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα. Η Λάρισα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Βεργώνη, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Δώνη. Εφόσον η ΑΕΛ κινηθεί για την απόκτησή του, ο 21χρονος μέσος θα υπογράψει στους «βυσσινί». Διαφορετικά, θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες πάντως να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» να είναι λίγες.
Επίσης ο Κώστας Σταματίου έχει “τσεκάρει” και κάποιους νεαρούς παίκτες από την περιοχή μας, που αν αποκτηθούν θα ενταχθούν πιθανότατα στην ομάδα Νέων και θα είναι υπό παρακολούθηση. Μάλιστα ο Ολυμπιακός εντάσσει στη δύναμή του τον νεαρό Γιώργο Τζαμτζάκη από την Οι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου