ΤΟΠΙΚΑ

Η επόμενη μέρα για τη Νίκη… έχει αβεβαιότητα και ανακοινώσεις

η-επόμενη-μέρα-για-τη-νίκη-έχει-αβεβα-851206

Η γενική Συνέλευση της Νίκης προχθές τελείωσε, αλλά στα «χαρτιά» έμεινε η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ, καθώς υπό τις συνθήκες που επικράτησαν ήταν αδύνατο να διεξαχθούν αρχαιρεσίες. Έτσι η εκλογή του καινούριου Δ.Σ. της ΠΑΕ Νίκης εξακολουθεί να βρίσκεται σε εκκρεμότητα, χωρίς κάποιος να είναι σε θέση να δώσει ακριβή απάντηση για το πότε κι εάν θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω διαδικασία.
Η επόμενη ημέρα της ταραχώδους Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Νίκη άφησε ανάμικτα συναισθήματα στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων». Όμως το σημαντικότερο είναι πως το απόγευμα της Τετάρτης ενώπιον του προέδρου της Νίκης ακούστηκαν πράγματα, τα οποία μέχρι προχθές συζητιόντουσαν μόνο ανεπίσημα στα… στέκια της Νέας Ιωνίας.
Ο Κώστας Χρόνης μπορεί προχθές να αισθάνθηκε… μόνος απέναντι στους εκατοντάδες αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας, όμως από την άλλη πλευρά είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί την αγωνία του κόσμου για το μέλλον της Νίκης. Ένα μέλλον που φαντάζει αβέβαιο και τους «κυανόλευκους»
Η επόμενη μέρα της Νίκης… φέρνει πιο μακριά από την ομάδα τους Μπαλάφα -Ρουμελιώτη, τους νεαρούς Τάσσο και Καρακώστα να θεωρούνται νέοι παίκτες της, ενώ για την ερχομένη Πέμπτη έχει δοκιμές… Και αυτό που ξεχωρίζει μια μέρα μετά είναι οι ανακοινώσεις των φιλάθλων…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου