ΤΟΠΙΚΑ

Αγιο είχε βρέφος οκτώ μηνών από τον Βόλο

αγιο-είχε-βρέφος-οκτώ-μηνών-από-τον-βόλ-397887

Αγιο είχε βρέφος οκτώ μηνών από τον Βόλο. Παραλίγο να κινδυνεύσει άμεσα η ζωή του, όταν χθες το πρωί παρουσίασε δύσπνοια και έχασε τις αισθήσεις του.

Πανικόβλητοι οι γονείς του μόλις αντίκρισαν το μωρό αναίσθητο κάλεσαν αμέσως πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα με τους διασώστες έφτασε στο σπίτι πλήρως εξοπλισμένο και μετέφερε το μωρό στο Νοσοκομείο σε χρόνο ρεκόρ. Η έγκαιρη διακομιδή του στο Νοσοκομείο αποδείχτηκε σωτήρια.

Οι διασώστες έσπευσαν να ενημερώσουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Στην αίθουσα υποδοχής του ΤΕΠ είχε στηθεί ένα μικρό «στρατηγείο» με τους παιδιάτρους και άλλων ειδικοτήτων γιατρούς να είναι επί ποδός για να παρέχουν υπηρεσίες.

Επεσαν όλοι πάνω στο μωρό για να το συνεφέρουν. Στην αίθουσα ανάνηψης μετά από αρκετά λεπτά αγωνίας το βρέφος συνήλθε. Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, δόθηκε εντολή να μεταφερθεί για νοσηλεία και παρακολούθηση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8 μηνών βρέφος τις δύο τελευταίες μέρες παρουσίασε υψηλό πυρετό. Οι γονείς θεώρησαν ότι μπορεί ο πυρετός να υποχωρήσει με αγωγή. Ομως δεν κατέστη δυνατό και η υγεία του μωρού χειροτέρεψε. Ετσι έγινε εσπευσμένα η διακομιδή του στο Αχιλλοπούλειο όταν πλέον έχασε τις αισθήσεις του.

Σημειώνεται πως το βρέφος υποβλήθηκε και σε έλεγχο για κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου