ΤΟΠΙΚΑ

«Η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός»

η-τηλεόραση-δεν-είναι-αυτοσκοπός-401993

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φετινή πρεμιέρα, η Νατάσα Κουβελά κάνει όλο τον κόσμο να… ψάχνει καθημερινά γρίφους στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Star Channel.

Μόλις στα 22 της, έχει ήδη προλάβει να κάνει σημαντικά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας, όπως του σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Βασίλη Ζούλια, αλλά και σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις γνωστών εταιρειών.

Για όσους τη γνώρισαν για πρώτη φορά φέτος μέσα από τον τηλεοπτικό φακό, σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ευχάριστη και καλαίσθητη παρουσία πλάι στον Πέτρο Πολυχρονίδη, στο μακροβιότερο και πολύ αγαπημένο τηλεπαιχνίδι όχι μόνο της ελληνικής, αλλά και της διεθνούς τηλεόρασης.

Ωστόσο, για όσους έχουν επαφή κι εκτός μικρής οθόνης, η Νατάσα δεν… αρέσκεται να παίζει τόσο με τις λέξεις, παραμένοντας προσγειωμένη φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, που απολαμβάνει τη στιγμή, μακριά από αυτό που συνηθίζουμε να αναφέρουμε ως περσόνα της TV.

Συνέντευξη – Φωτογράφιση:

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από το παιχνίδι;

Απόλυτα θετικές! Ολα τα άτομα στην ομάδα παραγωγής έχουν άψογη και επαγγελματική συμπεριφορά. Με βοήθησαν να προσαρμοστώ πολύ εύκολα!

Οσον αφορά στον Πέτρο Πολυχρονίδη, δεν υπάρχει! Είναι πολύ καλός, εξωστρεφής κοινωνικός, θα έρθει να μου μιλήσει σαν φίλος, να με βοηθήσει, να με παροτρύνει. Διατηρούμε όλοι πολύ καλή σχέση μεταξύ μας, το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει πλέον εξοικείωση! Είναι σημαντικό στοιχείο και ο σεβασμός, που μου δείχνουν άπαντες.

Πώς ήταν στην αρχή;

Στην πρόβα μου «κόπηκαν τα πόδια». Εννοείται πως δεν προβλήθηκε ποτέ το επεισόδιο και ξαναφέρανε τους παίκτες! Ηταν σοκ η πρώτη επαφή με τον χώρο!

Με βοήθησε όμως πολύ στη συνέχεια να βλέπω τον εαυτό μου και να διορθώνω τα λάθη μου. Επίσης έχω ένα καλό, ακούω τους πιο έμπειρους και προσπαθώ να κάνω πράξη τι μου λένε!

Σε αναγνωρίζουν έξω στον δρόμο;

Ακόμα όχι! Ισως επειδή δεν έβγαινα τόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω των υποχρεώσεων με τη Σχολή με την εξεταστική. Εννοείται βέβαια πως τα τηλέφωνα… έπεσαν βροχή στην οικογένειά μου. Οι followers στο Instagram, που έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, είναι μάλλον το μεγαλύτερο σημάδι αναγνωρισιμότητας που έχω έως τώρα.

Πώς βιώνουν την εξέλιξή σου η οικογένεια και οι φίλοι;

Είναι όλοι πολύ χαρούμενοι και αυτό με συγκινεί! Τους βλέπω όλους τόσο χαρούμενους! Δέχονται τηλεφωνήματα από την πρώτη μέρα.

Αναφέρεις συχνά το Βελεστίνο ως τόπο καταγωγής σου.

Ναι, φυσικά, είμαι πολύ περήφανη για αυτό. Μάλιστα, όπου μπορώ… διορθώνω τον Πέτρο σε περίπτωση που αναφέρει σε γενικότερο πλαίσιο μόνο τον Βόλο!

Πώς προέκυψε, αλήθεια, η παρουσία σου στον «Τροχό της Τύχης»;

Μου τηλεφώνησαν από το πρακτορείο τρεις φορές για το κάστινγκ. Τις δύο πρώτες έτυχε να λείπω εκτός Ελλάδας, αλλά παράλληλά δεν είχα «ψηθεί» και τόσο. Η τρίτη ήταν… και φαρμακερή, μόλις είχα επιστρέψει. Μάλιστα, πήγα στο κάστινγκ και σχετικά αργά, στις τέσσερις το απόγευμα με στόχο κυρίως να δοκιμάσω και αυτή την εμπειρία. Δεν περίμενα ότι θα με επιλέξουν. Ωστόσο, «όποιος γυρίζει κερδίζει» που λέμε και στην εκπομπή!

Πασίγνωστες παρουσιάστριες της τηλεόρασης ξεκίνησαν την πορεία τους όπως εσύ. Βλέπεις το μέλλον σου στη μικρή οθόνη;

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι να πάνε όλα καλά τη φετινή χρονιά με την εκπομπή, να έχουμε την υγεία μας και μετά θα δούμε! Πρώτος στόχος να πάρω το πτυχίο μου, παράλληλα το μόντελινγκ με επιλεκτικές και καλαίσθητες δουλειές, όπως έκανα μέχρι τώρα. Η αθλητική δημοσιογραφία είναι κάτι που ελπίζω να διερευνήσω μελλοντικά.

Θέλεις να ασχοληθείς με τον τομέα της φυσικής αγωγής;

Ναι, πάρα πολύ. Και ως personaltrainer, αλλά και σε πιο εξειδικευμένους τομείς όπως pilates, γυμναστική για εγκυμονούσες κ.ά. Η γυμναστική είναι απαραίτητο και ζωτικό στοιχείο στην καθημερινότητά μου. Αποβάλλεται πιο εύκολα και το άγχος.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για να κερδίσεις;

Πέρα από τις γνώσεις, που μπορεί να έχει ο καθένας, είναι σημαντικό να διατηρηθείς ψύχραιμος! Να λαμβάνεις μέρος στο παιχνίδι πιο χαλαρά και όχι με άγχος βοηθά, εκεί σε «πάει» και ο τροχός. Υπάρχουν άνθρωποι με τόσες γνώσεις, που σίγουρα γνωρίζουν τις λέξεις, αλλά κομπλάρουν από το άγχος. Μπορεί να λείπει απλώς ένα γράμμα και να «κολλάνε». Μόλις χάσουν και πάνε πίσω στη θέση τους το βρίσκουν αμέσως. Φυσικά, υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης, όπως… η χρεοκοπία!

Οταν ακούει κανείς για τον λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης, σίγουρα σκέφτεται και μη ευχάριστα περιστατικά.

Πρέπει να κάνω γνωστό πως από το ξεκίνημά μου συνάντησα ένα απόλυτα προστατευτικό περιβάλλον. Μου μίλησαν πολύ από την αρχή και ως κοπέλα και τα πάντα είναι άψογα. Ισως, όμως, δεν είναι απόλυτα θέμα τηλεόρασης. Στην καθημερινότητα του καθενός, σε οποιαδήποτε δουλειά μπορείς να συναντήσεις μία ενόχληση, μία δύσκολη κατάσταση. Προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε κάτι τέτοιο, όσο μπορούμε, με ηρεμία και με χαμόγελο.

Δεν συνηθίζεις να μοιράζεσαι την προσωπική σου ζωή.

Δεν είναι κάτι που κρύβω. Γενικά στη ζωή μου δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω πράγματα.

Αγαπημένη σου κατηγορία;

Η γεωγραφία! Από μικρή μού άρεσε και ξέρω πάρα πολλές χώρες ή πρωτεύουσες, που αναφέρονται ως γρίφος.

Σου έχει τύχει να ξέρεις μία λέξη και να είσαι έτοιμη να την πεις στον διαγωνιζόμενο, που «βασανίζεται» να τη βρει;

Nαι, πολλές φορές! Λέω από μέσα μου «πες το βρε άνθρωπε!». Οφείλεις, όμως, να σέβεσαι το στρες του άλλου.

Κάποιο αστείο περιστατικό που έχει συμβεί;

Σε μία εκπομπή φορούσα πράσινο παντελόνι και πράσινο πουκάμισο. Η κατηγορία και οι λέξεις αφορούσαν στα έντομα. Ο γρίφος λύθηκε, ήταν πράσινες ακρίδες κι εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα… καταπράσινη!

Θα μοιραστείς μία ευχή με τους αναγνώστες μας;

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να αναφέρω πως η δουλειά που κάνεις με το Μουσικό Βαγόνι και την εφημερίδα είναι υπέροχη. Αναδεικνύεις με μοναδικό τρόπο τον τόπο μας!

Σχετικά με την ευχή, τι άλλο; Να τελειώσει όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία, να φύγει ο φόβος και να ζούμε ξανά όπως πριν!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου