Απινιδωτής στη Νέα Αγχίαλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-25, 11:45:45
Απινιδωτής  στη Νέα Αγχίαλο

Την ικανοποίησή τους εκφράζουν η πρόεδρος Βαλασία Πετρίδη και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, διότι με πρωτοβουλία του Συλλόγου ικανοποιήθηκε πάγιο αίτημα της περιοχής, η απόκτηση φορητού απινιδωτή.

«Ο απινιδωτής στην πόλη μας συνιστά μια σπουδαία προσφορά στον συνάνθρωπο και στην ίδια τη ζωή» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ενώ «διατυπώνονται ευχαριστίες στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον συντοπίτη μας και μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας Ακη Στάμο για την έμπρακτη ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας».

Αρχίζουν παράλληλα οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου. Τα μαθήματα, τα οποία απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά, θα γίνονται καθημερινά τηρώντας απαρέγκλιτα όλα τα επιβαλλόμενα και νομοθετημένα μέτρα προστασίας κατά covid - 19

Πληροφορίες – εγγραφές καθημερινά στα τηλέφωνα: 6949468618 – Πετρίδη Βαλασία, 6949129295 – Ερρινάκη Σμαράγδα και 6981608149 – Κατόπη – Μιχελακάκη Μαρία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=