ΤΟΠΙΚΑ

Αποτελέσματα υποψηφίων σπουδαστών

αποτελέσματα-υποψηφίων-σπουδαστών-403602

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα μοριοδότησης για υποψηφίους σπουδαστές στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου, για τις ειδικότητες, Τεχνικός Αισθητικής τέχνης και Μακιγιάζ, Τεχνικός Η/Υ, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής.

Οι πίνακες περιέχουν αναλυτικά τα μόρια, που συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος από όλα τα κριτήρια και εμφανίζουν τους επιλεγέντες και επιλαχόντες, ανά ειδικότητα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του ΙΕΚ, Αθηνών 64-Πεδίο Αρεως, για να ενημερωθούν έχοντας τον αριθμό πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αίτησης που υπέβαλαν στο gov.gr. Εναλλακτικά μπορούν να δουν τους πίνακες αποτελεσμάτων στη σελίδα του ΙΕΚ ΟΑΕΔ ΒΟΛΟΥ στο facebook.

Όσοι σπουδαστές εισαχθούν στην ειδικότητα: Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής οφείλουν να υποβληθούν σε εξετάσεις, προκειμένου να αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Υγείας.

Εως και σήμερα 25 Σεπτεμβρίου, οι επιλεγέντες σπουδαστές θα πρέπει να καταθέσουν στο ΙΕΚ αίτηση οριστικής εγγραφής, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους. Την επομένη της λήξης των εγγραφών των επιλεγέντων θα ανακοινωθεί ο ακριβής αριθμός των κενών θέσεων ανά τμήμα. Αυτές οι θέσεις θα συμπληρωθούν από τους επιλαχόντες.

Η μη κατάθεση αίτησης οριστικής εγγραφής στο ΙΕΚ, μέχρι και σήμερα 25 Σεπτεμβρίου σημαίνει τη μη αποδοχή της επιλογής από τον υποψήφιο και την απώλεια της αρχικής επιλογής του για εγγραφή.

Το ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου βρίσκεται στη διεύθυνση Αθηνών 64, έναντι πεδίου του Αρεως, στον Βόλο, με τηλέφωνα επικοινωνίας 2421060744, 2421080766 και mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου