ΤΟΠΙΚΑ

Ο OΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει τους διανομείς στην Εύβοια  

ο-oμιλοσ-ηρακλησ-στηρίζει-τους-διανομε-405974

Με διαχρονική προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια και προορισμό την καλλιέργεια υποδειγματικής οδικής κουλτούρας, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται στο πλευρό των διανομέων των καταστημάτων εστίασης Ευβοίας, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή του στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών, όπου δραστηριοποιείται.

Ενώνει τις δυνάμεις του με το Σωματείο Εστίασης, Διασκέδασης και Αναψυχής Ευβοίας «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και συνεισφέρει στην ενίσχυση της ασφάλειας των διανομέων με την πρόληψη των ατυχημάτων, στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ενας άθλος ακόμα».

Με πηγή έμπνευσης την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά των διανομέων, που εντάθηκε την περίοδο της πανδημίας, αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους δρόμους, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στήριξε ως μέγας χορηγός σεμινάριο οδικής ασφάλειας από την εξειδικευμένη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης «Ιαβέρης», που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, με αφορμή την επέτειο των 110 ετών ιστορίας και πετυχημένης λειτουργίας, προχώρησε σε δωρεά 110 κρανών μοτοσικλέτας τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία διατέθηκαν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου κατόπιν κλήρωσης.

Η Εύη Ιωαννίδου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Εδώ και 110 χρόνια, στον Ομιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που βελτιώνει την υγεία και την ασφάλεια στην καθημερινότητα. Στο πλαίσιο του πολύπλευρου προγράμματος ΕΚΕ «Ενας άθλος ακόμα», ενισχύουμε τους διανομείς Ευβοίας με σημαντικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν να θωρακίσουν αποτελεσματικότερα την ασφάλειά τους κατά την εργασία τους. Το δικό μας ευχαριστώ για αυτά τα πολύτιμα μέλη της κοινωνίας μας που είναι δίπλα μας όποτε τους χρειαστούμε».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ευθυμίου, πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Ομιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την προσφορά του στο σωματείο μας. Πρωτοβουλίες όπως αυτή όχι μόνο φέρνουν πιο κοντά τις εταιρείες με τις τοπικές κοινωνίες, αλλά κάνουν πιο ασφαλή τη ζωή όλων μας».

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα ΕΚΕ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ www.enasathlosakoma.gr και ενημερωθείτε για ακόμα περισσότερους καθημερινούς άθλους, που στηρίζει ο Ομιλος.


Προχώρησε σε δωρεά 110 κρανών μοτοσικλέτας τελευταίας τεχνολογίας

Ομιλος Εταιρειών ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Όμιλος Εταιρειών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Ομιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων. Προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση www.lafarge.gr ή να μπουν στο Facebook στα προφίλ: @Xtizoume Mazi, στο LinkedIn @HERACLES Group, στο YouTube @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και στο Instagram @Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ.

Σχετικά με τη Holcim

Η Holcim χτίζει την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Ως παγκόσμιος ηγέτης στις καινοτόμες και βιώσιμες κατασκευαστικές λύσεις, η Holcim κάνει πραγματικότητα την ανάπτυξη πιο πράσινων πόλεων και πιο έξυπνων υποδομών, αλλά και την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο της στρατηγικής της, καθίσταται μια εταιρεία καθαρού μηδενικού ισοζυγίου άνθρακα, έχοντας πάντα τους εργαζόμενους και τις τοπικές κοινωνίες στην καρδιά της επιτυχίας της. Η εταιρεία προωθεί την κυκλική οικονομία και ως πρωταγωνίστρια στην ανακύκλωση φροντίζει να χτίζει περισσότερα με λιγότερα. Περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιό της μερικές από τις πιο αξιόπιστες εμπορικές επωνυμίες στον κλάδο των δομικών υλικών παγκοσμίως, όπως ACC, Aggregate Industries, Ambuja Cement, Disensa, Firestone Building Products, Geocycle, Holcim και Lafarge. Αποτελείται από 70.000 ανθρώπους παθιασμένους με τη δημιουργία προόδου για τον άνθρωπο και τον πλανήτη σε 70 αγορές και 4 δραστηριότητες: Τσιμέντο, Ετοιμο Σκυρόδεμα, Αδρανή Υλικά και Λύσεις & Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.holcim.com ή να μάθουν περισσότερα για το νέο όραμα του Ομίλου στη διεύθυνση www.holcim.com/about-holcim.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου