ΤΟΠΙΚΑ

61χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Φυτόκο  

61χρονος-βρέθηκε-νεκρός-στο-σπίτι-του-σ-406876

Νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε μόνος στην περιοχή του Φυτόκου εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι 61χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό είδε στο πάτωμα της οικίας γείτονάς του από την αυλή γύρω στις 12:20 και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και αντίστοιχο περιπολικού του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον 61χρονο ήταν ήδη αργά, καθώς το πλήρωμα του ασθενοφόρου διαπίστωσε ότι ήταν σε ακαμψία. Δεν μπόρεσε να παράσχει έτσι καμία βοήθεια και αποχώρησε από το σημείο χωρίς ενέργειες.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Εικάζεται ότι ο άτυχος άνδρας απεβίωσε ώρες πριν από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός. Εντούτοις, μαρτυρίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ, αφού προχθές κάτοικος της περιοχής τον είχε δει.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άτυχος άνδρας ζούσε μόνος και ήταν άνεργος. Φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του και πρόσφατα είχε εγχειριστεί. Ομως κανείς ιδιώτης γιατρός δεν πιστοποίησε τα αίτια θανάτου.

Από τους χώρους του σπιτιού, αλλά και την κατάσταση της σορού του 61χρονου, η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα. Η ιατροδικαστική εξέταση θα πραγματοποιηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας τη Δευτέρα. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου