ΤΟΠΙΚΑ

Μαίνεται ο  συνδικαλιστικός πόλεμος στο νοσοκομείο

μαίνεται-ο-συνδικαλιστικός-πόλεμος-411449

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» των ανακοινώσεων μεταξύ των συνδικαλιστών στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σε νέα ανακοίνωσή της η Ενωτική Κίνηση εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου υπεραμύνεται της αναβάθμισης του μέλους της Φούλης Τσιώμου, σε αντίθεση με το προεδρείο του σωματείου που διαφωνεί.

Αναφέρει ότι η επιλογή της κ Τσιώμου έγινε μεταξύ ομοιόβαθμων και ισότιμων τυπικά προϊσταμένων τμήματος. Προς επίρρωση της άποψης αυτής παραθέτει και τι προβλέπει ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας.

Επιπλέον επικρίνει το προεδρείο του σωματείου και ειδικότερα τον πρόεδρο Ντ. Μηνδρινό ότι επί θητείας του δεν έχουν γίνει κρίσεις και ο ίδιος αντί να αντιδράσει σε αυτό «τηρεί σιγή ιχθύος» και επισημαίνει ότι «συνδικαλιστικός φίλος του προεδρείου παραγκώνισε 50 συναδέλφους για να ανέλθει στην υπηρεσιακή ιεραρχία».

Τέλος, καταλήγοντας αναφέρει ότι «εμείς οι υποτιθέμενοι επαγγελματίες συνδικαλιστές τις θέσεις μας τις πήραμε και τις κρατάμε με την αξία μας και την εργατικότητά μας. Κάποιοι άλλοι γυρίζουν στο νοσοκομείο με τα χέρια στις τσέπες και κάποιοι άλλοι φρόντισαν μόλις συνδικαλίστηκαν να πάνε σε καλά τμήματα παραγκωνίζοντας άλλους συναδέλφους και ο νοών νοήτω…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου