ΤΟΠΙΚΑ

41η Ανάβαση Πορταριάς: Ραντεβούτου χρόνου

41η-ανάβαση-πορταριάς-ραντεβούτου-χρόν-413747

Έδωσαν οι 123 οδηγοί, μετά την αυλαία προχθές Κυριακή το βράδυ

Το Βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο και η Πορταριάφιλοξένησαν για 41ηφορά την Ανάβαση, η αυλαία της οποίας έπεσε το βράδυ προχθές Κυριακήμε τις απονομές των επάθλων στους νικητές ανά κατηγορία.

Παρά την καθυστέρηση, οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο Hotel Πορταριά, από τον βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο καιτην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

«Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Ανάβαση Πορταριάς. Η 41η Ανάβαση Πορταριάς είναι μία πραγματική διαφήμισηγια τον τόπο μας. Με χαρά παρευρέθηκα στις απονομές των νικητών», δήλωσε ο Χρήστος Μπουκώρος.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του ΔήμουΒόλου ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ, με 123 αθλητές, 31 εκ των οποίωνΒολιώτες από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και τον ΟΜΑΘ.

Στις βραβεύσεις υπήρξε εκπροσώπηση και από την Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, μέσω του γενικού γραμματέα της Γρηγόρη Κοντορίζου, η οποία σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας θα είναι πάντα στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού της περιοχής μας και σε εκδηλώσεις, που προβάλλουν τον τόπο μας και αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν.

Η 41η Ανάβαση Πορταριάςάφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν κατάμήκος της διαδρομής. Οι θεατές απόλαυσαν τις μοναδικές ομορφιές της περιοχής σε συνδυασμό με τις επιδόσεις που σημείωσαν όλοι οι αγωνιζόμενοι ανεξαιρέτως».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου