Παρουσίαση ποιητικής συλλογής «Αριστερόχειρη Γραφή»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-20, 12:52:43
Παρουσίαση  ποιητικής συλλογής  «Αριστερόχειρη Γραφή»

Οι εκδόσεις Ρώμη, σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο καφέ «Μάλαμα» Θερμοπυλών 36, στη Νέα Δημητριάδα στον Βόλο, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Αριστέας Ευαγγελούση με τον τίτλο «Αριστερόχειρη Γραφή». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αγγελική Θάνου, εκπαιδευτικός και συγγραφέας, η Αγγελική Χατζηκυριαζή, φιλόλογος και ο Γιάννης Αντάμης συγγραφέας. Η Χριστίνα Κουλάκου και ο Τάσος Κουλούρης θα επενδύσουν μουσικά την εκδήλωση.

Η Αριστέα Ευαγγελούση, κόρη του Στέργιου και της Διαμάντως, το γένος Παπαζέτη, γεννήθηκε στα Κανάλια της Μαγνησίας και διαμένει στην πόλη του Βόλου. Παρακολούθησε τις τυπικές σπουδές στο γενέθλιο τόπο της. Είναι απόφοιτη του Τ.Ε.Ι. Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και πτυχιούχος του Μεταπτυχιακού Τμήματος Δημιουργικής Γραφής του Ε.Α.Π.. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη της ποιητική συλλογή με τον τίτλο «Αριστερόχειρη Γραφή» από τις εκδόσεις Ρώμη.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα όσα προβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας, σχετικά με την προστασία των παρευρισκομένων από τον COVID – 19. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=