Υποτροφία στην Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-20, 12:08:56
Υποτροφία  στην Ενωση  Ξενοδόχων  Ν. Μαγνησίας

Tο ΙΕΚ «Δήμητρα» σε συνεργασία με την Ενωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας προσφέρουν μία υποτροφία (50% μειωμένα δίδακτρα) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε εν δυνάμει σπουδαστές να λάβουν ολοκληρωμένη κατάρτιση στα επαγγέλματα τουρισμού-εστίασης, οικονομίας-διοίκησης, μόδας-ομορφιάς, υγείας, αθλητισμού, παιδαγωγικών και εφαρμοσμένων τεχνών.

Και η φετινή υποτροφία δίνεται ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την εκλιπούσα Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία της υποτροφίας του ΙΕΚ Δήμητρα ως «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου». Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου «Κένταυρος», στην Τσαγκαράδα Πηλίου. Παράλληλα ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα «Της Ελλης» πάντα στην Τσαγκαράδα Πηλίου.

Ο δικαιούχος της υποτροφίας θα προκύψει μεταξύ των υποψήφιων σπουδαστών που θα έχουν καταθέσει την παρούσα αίτηση μέχρι 24/9/2021 στα γραφεία του ΙΕΚ «Δήμητρα» (Φερών 65 – κτίριο OLD CITY), μετά από κλήρωση στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ «Δήμητρα». Η κλήρωση θα γίνει, παρουσία των εκπροσώπων της Ενωσης Ξενοδόχων και των υποψηφίων σπουδαστών που κατέθεσαν την αίτηση, στις 27/9/21. 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
6
=