ΤΟΠΙΚΑ

Λουκέτο και πρόστιμο σε μπαρ στον Βόλο

λουκέτο-και-πρόστιμο-σε-μπαρ-στον-βόλ-416618

Εξυπηρετούσε 60 όρθιους πελάτες, παρά τα μέτρα κατά της πανδημίας

Εξυπηρετούσε 60 όρθιους πελάτες αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά της πανδημίας για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Σε σφράγιση καταστήματος μπαρ στα Παλιά για 7 μέρες προχώρησαν χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Βόλου και επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 2.000 ευρώ.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο χθες τα ξημερώματα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι στο κατάστημα επικρατούσε χάος.

Ο 29χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος εξυπηρετούσε πέραν των άλλων καθήμενων πελατών και 60 όρθιους, ενώ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος απαγορεύεται η εξυπηρέτηση όρθιων πελατών σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν τις διοικητικές κυρώσεις, ενώ συνέλαβαν τον υπεύθυνο και συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη και του ιδιοκτήτη του καταστήματος, που είναι 29χρονος Βολιώτης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου συνεχίζει την προανάκριση. Επισημαίνεται ότι η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους στην εστίαση για την εφαρμογή των μέτρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην παρούσα χρονική στιγμή καταγράφονται καθημερινά εκατοντάδες νέα κρούσματα, δεκάδες θάνατοι, ενώ πολλοί ασθενείς διασωληνώνονται.

Για να παραμείνει η εστίαση ανοιχτή και να μην υπάρξουν νέα αυστηρότερα μέτρα, απαιτούνται να τηρούνται οι κανόνες της υγειονομικής κρίσης σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα συμπεριλαμβανομένων και της εστίασης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου