ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση συνηγόρου για την κλοπή κοπαδιού

δήλωση-συνηγόρου-για-την-κλοπή-κοπαδι-347573

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Βόλου Λεωνίδας Τζανής, συνήγορος υπεράσπισης της 38χρονης η οποία συνελήφθη στο Αερινό Βελεστίνου κατηγορούμενη για τη ληστεία σε κτηνοτροφική μονάδα στο Κιλελέρ και του συζύγου της, αναφέρει τα εξής:

«Για τη σωστή ενημέρωση της εφημερίδας σας και των αναγνωστών της, επιτρέψτε μου να θέσω υπόψη σας τα εξής: Πολύ σύντομα θα αποκατασταθεί η αλήθεια και θα αποδειχθεί ότι δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο παρά ιδιαίτερο θράσος του ενόχου, ώστε να κατηγορήσει τα θύματά του και λίγη αστυνομική φαντασία, ώστε να γίνει το άσπρο – μαύρο.

Είναι η μοναδική φορά στην ιστορία του υποτιθέμενου θύματος της ληστείας, όπου το υποτιθέμενο θύμα, ήδη καταδικασμένο για σωρεία ποινικών αδικημάτων, υπόδικος για απάτη κατ’ εξακολούθηση, διωκόμενος από πολλά θύματα των οφειλών του, εμφανίζεται ως θύμα ληστείας περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στους υποτιθέμενους… ληστές.

Ευτυχώς για την Ελλάδα η Δικαιοσύνη απονέμεται όχι μέσω δημοσιευμάτων, συνεπειών παραπληροφόρησης, ούτε μέσω υποτιθέμενων μεγάλων αστυνομικών επιτυχιών.

Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιος είναι το θύμα της υποτιθέμενης ληστείας και ποιοι τα πραγματικά θύματα αυτού».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου