Οσμή σκανδάλου με φόντο εμβολιασμούς ~ Στο μικροσκόπιο τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-17, 12:15:13
Σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις Βολιώτης ιδιώτης γιατρός φέρεται να έχει προσκομίσει «καρμπόν» ιατρική γνωμάτευση για να εξαιρεθούν άτομα από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού
Οσμή σκανδάλου με φόντο εμβολιασμούς ~ Στο μικροσκόπιο τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις

«Φάμπρικα» φέρεται να έχει στήσει Βολιώτης ιδιώτης γιατρός, δίνοντας πανομοιότυπες «γνωματεύσεις» για εξαίρεση από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού - Αναμένεται αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο για τη δράση του

Οσμή σκανδάλου με φόντο τους εμβολιασμούς και με απώτερο στόχο την εξαίρεση δημοσίων υπαλλήλων από τον εμβολιασμό, χωρίς να υποστούν τη βάσανο των αναστολών, εφόσον προκύψει ζητήματα υποχρεωτικότητας.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

«Φάμπρικα» φέρεται να έχει στήσει Βολιώτης ιδιώτης γιατρός, δίνοντας πανομοιότυπες «γνωματεύσεις» για εξαίρεση από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε υπαλλήλους, που πληρώνονται από το δημόσιο, προκειμένου να αποφύγουν τον εμβολιασμό και να παραμένουν στην εργασία τους, όταν τεθεί ζήτημα αποχώρησης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, στα χέρια του «εργοδότη», με την ευρύτερη έννοια της ιδιότητας που δίνεται στον όρο, βρίσκονται ήδη τρεις πανομοιότυπες ιατρικές γνωματεύσεις. Οι δύο αφορούν στον ίδιο φορέα και η τρίτη σε υπηρεσία «συγγενική» με τον φορέα.

Ο συγκεκριμένος γιατρός (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) φέρεται να «βεβαιώνει» ότι θα πρέπει οι συγκεκριμένοι να εξαιρεθούν από τη διαδικασία του εμβολιασμού, διότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μεταξύ των προβλημάτων που επικαλείται ο γιατρός για να τους «απαλλάξει» είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση…!!

Και αυτό ενδεχομένως δεν θα κινούσε υποψία, αν η γνωμάτευση δεν ήταν «καρμπόν» για τρεις διαδοχικά ανθρώπους οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες σχεδόν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι ίδιες καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι οι τρεις συγκεκριμένες γνωματεύσεις θα τεθούν υπόψη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας. Μαζί θα υποβληθεί και αναφορά της αρχής που προΐσταται των τριών υπαλλήλων που αξιώνουν να μην υποστούν καμία κύρωση επειδή δεν θα εμβολιαστούν, προσκομίζοντας «ύποπτες» ιατρικές βεβαιώσεις.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων όμως δεν πρόκειται να σταματήσει στον έλεγχο που θα ζητηθεί να γίνει σε επίπεδο Ιατρικού Συλλόγου. Οι πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ λένε ότι ενδεχομένως να ελέγχεται και δεύτερο πρόσωπο στην υπόθεση Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί όταν ξεκινήσει ενδελεχής έλεγχος.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
6
=