ΤΟΠΙΚΑ

Μπέος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Μιλώ με τη γλώσσα της αλήθειας όσο σκληρή κι αν είναι αυτή»

μπέος-προς-συριζα-μιλώ-με-τη-γλώσσα-τ-420266

Δήλωση – απάντηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά ο κ. Μπέος σημειώνει:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα τοπικά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον έχουν ενοχές και αισθάνονται την ανάγκη να απολογηθούν και να διασκεδάσουν τις θλιβερές σε βάρος τους εντυπώσεις για τα όσα εγκληματικά διέπραξαν σε βάρος μου και σε βάρος του Βόλου, όταν κυβερνούσαν αυτό τον τόπο. Ιερό το δικαίωμα της απολογίας, έστω και αν βρίθει ψεμάτων και γελοίων ισχυρισμών.

Τα όσα βιωματικά κατέθεσα ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου είναι ένα μικρό μόνο μέρος της απάνθρωπης και αντιδημοκρατικής τους συμπεριφοράς (κι ας βαυκαλίζονται ότι είναι δημοκράτες και προοδευτικοί), είναι μέχρι κεραίας αληθή και αυτό επιβεβαιώνεται και από την υποκριτική αντίδραση τους μέσω της κατάπτυστης ανακοίνωσης της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω ανεξάρτητος, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και επιρροές, με σύμμαχο την κοινωνία και τους πολίτες. Ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν είμαστε ίδιοι. Εγώ συνομιλώ με τους πολίτες. δεν αντιπολιτεύομαι κανένα ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπηρετώ καμιά Νέα Δημοκρατια. Αγωνίζομαι και μάχομαι για τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

Η αλήθεια πονάει και, δυστυχώς γι αυτούς, εγώ έμαθα να μιλώ μόνο με τη γλώσσα της αλήθειας, όσο σκληρή κι επώδυνη κι αν είναι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου