ΤΟΠΙΚΑ

Κόλλυβα… στο δημοτικό συμβούλιο για τα εγκαίνια του πάρκινγκ στη Φιλελλήνων

κόλλυβα-στο-δημοτικό-συμβούλιο-για-τ-420832

Ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας ιστορική αναδρομή στα χρόνια της θητείας του

Κόλλυβα μοίραζε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη χθεσινή συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος Βόλου έκανε ιστορική αναδρομή για τα 6,5 χρόνια της θητείας του με αφορμή τα εγκαίνια του πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων και εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου έρχονται πολλά πράγματα στη μνήμη από το 2014 την περίοδο της αργίας, μία δύσκολη για εμένα και την οικογένειά μου περίοδο», ανέφερε

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για ένα πολιτικό σύστημα σαπίλας και για σκοπιμότητες. Ο ίδιος είπε ότι πέρασε μία διάταξη η τότε κυβέρνηση ξημερώματα για να μην μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντα του δημάρχου.

«Απαγορεύατε από τη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τους τότε υπουργούς όταν επισκέπτονταν τον Βόλο να περνούν από το δημαρχείο», είπε.

Εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «ο τότε γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών», τον οποίο χαρακτήρισε «λινάτσα και αυτό το νούμερο, έβαλε και την Κοκκινάκη να κάνουν μήνυση για αντιποίηση αρχής».

Αμεσα αντέδρασε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονας Αποστολάκης.

Ο δήμαρχος επέμεινε: «Δέκα δικαστήρια χάσατε».

Ο ίδιος διερωτήθηκε: «Τι να πρωτοθυμηθώ; Τρέχανε αριστεροί στην Ασφάλεια για να απαγορέψουν να γίνουν οι εσοχές στα παρτέρια της Ιάσονος και της Δημητριάδος. Εβαζαν τους μπαχαλάκηδες να δένονται στα δέντρα στα Αστέρια Αγριάς. Ντροπή!», είπε.

Η δημοτική σύμβουλος Διαλεχτή Τσιτούμη ζήτησε τότε να κατονομάσει τα πρόσωπα.

«Να ολοκληρώσω», είπε τότε ο δήμαρχος συνεχίζοντας την αναδρομή. «Είναι μία ολοκληρωμένη συμμορία. Αυτοί όμως, είστε. Ο κόσμος όμως τους έστειλε εκεί που αξίζουν», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις διακοπές του στον Τσουγκριά, που όπως είπε, εκεί είναι η επιχείρηση του γιου του. Εκανε λόγο για ασέβεια.

«Θα σας πω και ένα μυστικό, τουλάχιστον Γαργάληδες και Πατσιαντάδες είχαν χιούμορ», είπε στη συνέχεια.

Τέλος, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Γεώργιο Τόρη, να μην απαντά στο εξής σε Λημνιούς και Αποστολάκηδες, όπως είπε.

«Αν πραγματικά υπάρχουν προβλήματα ή έχουν στοιχεία να τα φέρουν. Θα πάω εγώ στον εισαγγελέα πρώτος», πρόσθεσε ξεσπώντας.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου