Προγραμματική για τη βελτίωση του γηπέδου στην Ανω Γατζέα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-15, 12:15:13
Προγραμματική για τη βελτίωση του γηπέδου στην Ανω Γατζέα

Μεταξύ του δήμου Νοτίου Πηλίου και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 455.000 ευρώ με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα προχωρήσει ο δήμος Νοτίου Πηλίου, με σκοπό την ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών για την άμεση και αποτελεσματικότερη εκτέλεση του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Ανω Γατζέα Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου».

Οι απαραίτητες εργασίες είναι η αντικατάσταση τμημάτων της υφιστάμενης περίφραξης και η κατασκευή νέας, η κατασκευή κερκίδας και χώρων wc για τους θεατές, η βελτίωση του υπάρχοντος κτιρίου αποδυτηρίων και η κατασκευή νέου.

Ακόμη, απαιτείται να γίνουν τοποθέτηση ελαστοσυνθετικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ, ηλεκτρολογική εγκατάσταση φωτισμού, ασφαλτόστρωση χώρου πάρκινγκ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος Νοτίου Πηλίου θα αναλάβει να εκπονήσει τις απαιτούμενες μελέτες, να συντάξει τα τεύχη δημοπράτησης και να διενεργήσει τον διαγωνισμό.

Επίσης, θα ελέγχει ποιοτικά και ποσοτικά την κατασκευή του έργου.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου για την κάλυψη των εργασιών ανακαίνισης, συντήρησης και επισκευής του γηπέδου.

Για την υλοποίηση του έργου θα συσταθεί Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, για τις ενέργειες που απαιτούνται για την εκτέλεση της προγραμματικής σύμβασης.

Η Επιτροπή θα είναι τριμελής και θα αποτελείται από δύο εκπροσώπους του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και έναν εκπρόσωπο του δήμου Νοτίου Πηλίου.

Η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Νοτίου Πηλίου ενέκρινε την προγραμματική σύμβαση και εξουσιοδότησε τον δήμαρχο, Μιχάλη Μιτζικό, για την υπογραφή της.

Κ.Μ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=