ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για τον θάνατο του Νίκου Ελευθεριάδη

θλίψη-για-τον-θάνατο-του-νίκου-ελευθερ-422650

Πένθος στην «οικογένεια» της ΑΓΕΤ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η συνδικαλιστική «οικογένεια» της ΑΓΕΤ στον Βόλο, που θρηνεί την απώλεια του συνδικαλιστή Νίκου Ελευθεριάδη, σε ηλικία 66 χρόνων.

Ο Νίκος Ελευθεριάδης διετέλεσε μέλος της διοίκησης της Ενωσης Προσωπικού Τσιμέντων Βόλου, επί θητείας του Κων. Τσιαντού και Ηλία Φερεζή και αργότερα.

Επίσης ήταν αντιπρόσωπος του σωματείου στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και ταμίας στη διοίκηση της Ομοσπονδίας Τσιμεντεργατών Ελλάδας. Ανήκε στην παράταξη της ΔΑΚΕ και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος.

Ανθρωπος με το χαμόγελο πάντα στα χείλη, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και έχαιρε της εκτίμησης όλων.

Αποχώρησε από την ΑΓΕΤ Ηρακλής πριν από λίγα χρόνια, ουδέποτε όμως έκοψε τους δεσμούς με τους συνδικαλιστές στο εργοστάσιο και με τους συναδέλφους του.

Θήτευσε επίσης στη διοίκηση της Ενωσης Ποντίων Μαγνησίας και ήταν ένας από τους πλέον πετυχημένους χοροδιδασκάλους ποντιακών χορών.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Το άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Την απώλεια γνωστοποίησε το σωματείο της ΑΓΕΤ Ηρακλής στον Βόλο με ανάρτησή του στα social media. Η διοίκηση του σωματείου τον αποχαιρέτησε με θερμά λόγια: «Από τη ζωή έφυγε σε ηλικία 66 ετών ο Νίκος Ελευθεριάδης, ο οποίος εργαζόταν στην ΑΓΕΤ. Οι συνάδελφοί του αποχαιρετούν τον δικό τους άνθρωπο με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Σήμερα αποχαιρετούμε τον φίλο και συνάδελφο Νίκο Ελευθεριάδη. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πολύ νωρίς, μόλις στα 66 του χρόνια, αφήνοντας πίσω όμως μια μεγάλη παρακαταθήκη καθώς διετέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ του Σωματείου μας και υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο μας. Ενας άνθρωπος πάντα χαμογελαστός με θετική ενέργεια. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο, καλό παράδεισο».

Η κηδεία του τελέστηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του, τα δύο παιδιά, τα αδέλφια του, συγγενείς και φίλοι απεύθυναν το ύστατο χαίρε με δάκρυα στα μάτια.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου