ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Υπόθεση Καρολάιν: Persona non grata o συζυγοκτόνος

υπόθεση-καρολάιν-persona-non-grata-o-συζυγοκτόνος-422688

Εσβησαν τη λέξη «σύζυγος» από το μνήμα της Καρολάιν οι γονείς τής αδικοχαμένης κοπέλας – Στις 7 Οκτωβρίου η εκδίκαση για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Μπορεί οι γονείς της άτυχης Καρολάιν να μην μπορέσουν να σβήσουν ποτέ από τη μνήμη τους και από την ψυχή τους τα τραύματα, που τους προκάλεσε ο άδικος χαμός της κόρης τους, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύζυγο, αποφάσισαν όμως να τραβήξουν «κόκκινη γραμμή» όσον αφορά στον συζυγοκτόνο.

Αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, είναι ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή στα 19 της μόλις χρόνια.

Η απόφαση της οικογένειας της Καρολάιν πήρε πανελλαδική διάσταση, όπως άλλωστε και το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον συζυγοκτόνο να στερεί από τη μικρή Λυδία τη μανούλα της, αλλά και τον πατέρα της, αφού ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την ομολογία του εγκλήματος βρίσκεται προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Χθες εκπομπή TLIVE ασχολήθηκε εκτεταμένα με το θέμα, ενημερώνοντας πως οι γονείς της 19χρονης αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος».

Οριστική επιμέλεια

Ορίστηκε για τις 7 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη, η εκδίκαση της υπόθεσης, που αφορά στην οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών αναμένεται να αποφασίσει με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η 14 μηνών κορούλα του ζευγαριού.

Σημειώνεται πως την επιμέλεια της Λυδίας διεκδίκησαν η οικογένεια της Καρολάιν, αλλά και οι γονείς του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Στις 28 Ιουνίου η Εισαγγελία Ανηλίκων ανέθεσε την προσωρινή επιμέλεια στους γονείς της Καρολάιν.

Η μικρούλα ζει πλέον στην Αλόννησο μαζί με τη Σουζάνα Κράουτς και τον σύζυγό της, που προσπαθούν να επουλώσουν τα ψυχικά τραύματα στην ψυχούλα του παιδιού, που αιφνιδίως στερήθηκε και τους δύο γονείς του.

Τη μικρούλα επισκέπτονται τακτικά και οι γονείς του συζυγοκτόνου, σύμφωνα με τα όσα έχει ορίσει η Εισαγγελία Αθηνών στην προσωρινή απόφαση ανάθεσης της επιμέλειας.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου