ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδο

εκλογές-για-την-ανάδειξη-του-νέου-διοι-423397

Αύριο 15/9-16/9/2021 ξεκινούν οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ένα Επιμελητήριο όπου ξεκίνησε την λειτουργία του από το 1935 έως και σήμερα ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Είναι νομοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα τουρισμού και έχει ως μέλη όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις της χώρας.

Διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο αιρετών αντιπροσώπων των ξενοδοχείων και τουριστικών κατασκηνώσεων όλης της χώρας και εκπροσώπων του κράτους και είναι μέλος της Συνομοσπονδίας των εθνικών ενώσεων ξενοδοχείων και αναψυχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο αριθμός των εγγεγραμμένων μελών ανέρχεται σε 10.000 χιλ περίπου ξενοδοχεία.

Στην συνέχιση της δύσκολης δεκαετίας που περάσαμε αλλά και που διανύουμε ακόμη ο τουρισμός χρειάζεται νέα στηρίγματα και αποφάσεις πού θα τον φέρουν ξανά στην πρώτη γραμμή της βαριάς βιομηχανίας όπως τον αποκαλούν.

Σε αυτή την προσπάθεια έρχομαι και εγώ να δηλώσω παρών και να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην τρίτη ομάδα εκπροσωπόντας την περιφέρεια Θεσσαλίας –Βορείων Σποράδων και Σκύρου στα ξενοδοχεία ενός και δύο αστέρων στις λεγόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η θητεία μου μέχρι τώρα στα συνδικαλιστικά όργανα τόσο σε τοπικό επίπεδο ως Α’ Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας αλλά και ως εκλεγμένο μέλος στην ελεγκτική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων ( Οκτώβριος 2020 )μού δίνει το έναυσμα μέσα από την εμπειρία μου για ακόμη μια φορά να δηλώσω παρών για ένα καλύτερο αύριο για ένα καλύτερο μέλλον.

Με εκτίμηση

ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Α.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ (Π.Ο.Ξ )

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου