Μήνυμα Κ. Αγοραστού για τη νέα σχολική χρονιά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-13, 08:44:31
Μήνυμα Κ. Αγοραστού για τη νέα σχολική χρονιά

«Η ζωή είναι ένα ανοιχτό πεδίο συνεχών προκλήσεων. Οι επιλογές μας και η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε κάθε φορά σε αυτές, αποτελούν έκφραση της προσωπικής μας δύναμης εξέλιξης για να κερδίσουμε το μέλλον. Τη φετινή σχολική χρονιά η μεγάλη πρόκληση είναι να επιστρέψουμε και να παραμείνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ασφαλείς,  στο φυσικό χώρο του σχολείου και στην αναντικατάστατη δια ζώσης διδασκαλία».

Αυτό επισημαίνει σε μήνυμά του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Προς αυτήν την κατεύθυνση προτρέπει: «Εμβολιαζόμαστε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τους συμμαθητές μας, την οικογένεια και όσους αγαπάμε, την κοινωνία. Και ενθαρρύνουμε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα για να χτίσουμε τείχος ανοσίας απέναντι στον κορονοϊό».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η ζώσα πραγματικότητα αποδεικνύει ότι κανείς δεν είναι άτρωτος. «Ο κορονοϊός βρίσκεται ανάμεσα μας, μεταλλάσσεται απρόβλεπτα, αφορά όλο και πιο συχνά τους νεότερους σε ηλικία ανθρώπους», προσθέτει, μεταξύ άλλων.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=