ΤΟΠΙΚΑ

Ζαγορά-Μούρεσι: Διαγωνισμός για το σύστημα πυρανίχνευσης

ζαγορά-μούρεσι-διαγωνισμός-για-το-σύσ-425811

Συνοπτικό διαγωνισμό κήρυξε ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης για το ολοκληρωμένο ευφυές σύστημα έγκαιρης πυρανίχνευσης, που είναι ενδεικτικού προϋπολογισμού 52.204 ευρώ.

Πρόκειται για τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου ευφυούς συστήματος έγκαιρης πυρανίχνευσης, δηλαδή την ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης εφαρμογής έγκαιρης ανίχνευσης, διαχείρισης και παρακολούθησης πυρκαγιάς σε δασικές περιοχές και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Βασικός στόχος είναι η πρόληψη πυρκαγιών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, όπως είναι τα δάση και οι ζώνες αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Το Σύστημα θα αξιοποιεί την εικόνα καμερών για να ανιχνεύσει έγκαιρα καπνό ή φλόγα και στη συνέχεια θα ειδοποιείται το κέντρο ελέγχου ή οι απαραίτητες υπηρεσίες.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα Ζαγοράς (Δημαρχείο Ζαγοράς), στις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15:00.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται από τον αρμόδιο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κοπατσάρη Δήμο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ.: 2426350105, email. [email protected]

Αντίγραφα της διακήρυξης θα διατίθενται στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου www.dimos-zagoras-mouresiou.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου