Ζαγορά-Μούρεσι: Διαγωνισμός για το σύστημα πυρανίχνευσης

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-13, 08:29:26
Ζαγορά-Μούρεσι: Διαγωνισμός για το σύστημα πυρανίχνευσης

Συνοπτικό διαγωνισμό κήρυξε ο δήμαρχος Ζαγοράς- Μουρεσίου Πατής Κουτσάφτης για το ολοκληρωμένο ευφυές σύστημα έγκαιρης πυρανίχνευσης, που είναι ενδεικτικού προϋπολογισμού 52.204 ευρώ.

Πρόκειται για τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου ευφυούς συστήματος έγκαιρης πυρανίχνευσης, δηλαδή την ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης εφαρμογής έγκαιρης ανίχνευσης, διαχείρισης και παρακολούθησης πυρκαγιάς σε δασικές περιοχές και την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.

Βασικός στόχος είναι η πρόληψη πυρκαγιών σε περιοχές υψηλής επικινδυνότητας, όπως είναι τα δάση και οι ζώνες αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Το Σύστημα θα αξιοποιεί την εικόνα καμερών για να ανιχνεύσει έγκαιρα καπνό ή φλόγα και στη συνέχεια θα ειδοποιείται το κέντρο ελέγχου ή οι απαραίτητες υπηρεσίες.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημοτικό κατάστημα Ζαγοράς (Δημαρχείο Ζαγοράς), στις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15:00.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται από τον αρμόδιο υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Κοπατσάρη Δήμο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ.: 2426350105, email. texzagmour@gmail.com 

Αντίγραφα της διακήρυξης θα διατίθενται στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου www.dimos-zagoras-mouresiou.gr 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=