ΤΟΠΙΚΑ

Reunion παλιών συμμαθητών

reunion-παλιών-συμμαθητών-426135

Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από το καλοκαίρι του 1971, όταν αποφοίτησε από το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Βόλου η γενιά των παιδιών του 1953, τα περισσότερα από τα οποία ζουν και δρουν στον Βόλο κι όσα βρίσκονται μακριά, τιμούν την γενέτειρά τους.

Για τον εορτασμό των 50χρονων από την αποφοίτηση, προγραμματίζεται συνάντηση την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στην οποία είναι καλεσμένοι ακόμη και όσοι ήταν συμμαθητές στα προηγούμενα χρόνια αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν αποφοίτησαν από το 2ο Αρρένων Βόλου το 1971, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές. Παράλληλα, δεσμεύονται ότι θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους προσεχώς, για την ώρα και τον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης.

Τα μέλη της «Οργανωτικής Επιτροπής» Βλάσης Βολιώτης, Μπάμπης Σκυργιάννης και Γιάννης Χιώτογλου τονίζουν ότι: «Οπωσδήποτε δεν ξεχνάμε την ύπαρξη της πανδημίας του CoviD-19 και της μετάλλαξης «Δέλτα» και τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργήσει, αλλά θεωρούμε ότι δεν πρέπει να «παραδοθούμε» σ’ αυτήν. Θα οργανώσουμε τη γιορτή μας κανονικά, θα παρακολουθούμε την πορεία της πανδημίας, θα εμβολιαστούμε, κι αν χρειαστεί, την τελευταία στιγμή, θα την αναβάλουμε. Ομως ας είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου