ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέσσερα μετάλλια για τους Βολιώτες στην Οχρίδα

τέσσερα-μετάλλια-για-τους-βολιώτες-426703

Εννέα μετάλλια εκ των οποίων 2 χρυσά, 2 ασημένια και 5 χάλκινα ήταν η συγκομιδή της Εθνικής ομάδας κατά την 1η μέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στην λίμνη Οχρίδα στην Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Οι Βολιώτες κωπηλάτες, κατέκτησαν ένα αργυρό μετάλλιο και δύο χάλκινα. Ένα αργυρό στην οκτάκωπο και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Καρρόπουλος και Βασίλης Κουτσελίνης, και ένα χάλκινο στην τετράκωπο άνευ νεανίδων, με τις Ευθυμία Κουκλουμπέρη και Σωτηρία Μιχαηλίδου, όλοι τους αθλητές του ΝΟΒΑ, ο οποίος με ανακοίνωση του συνεχάρη τους αθλητές του, επισημαίνοντας: «Ο πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, το Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒ-Α συγχαίρουν τους νεαρούς αθλητές για τις επιτυχίες αυτές και εύχονται καλή δύναμη στους αυριανούς αγώνες τους».

Τέλος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και στο σκιφ κορασίδων η Σοφία Δαλίδου του ΟΕΑΝΑΒ, ενώ την 4η θέση κατέκτησαν οι κωπηλάτες Γιώργος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Αδάμ του ΟΕΑΝΑΒ στη δίκωπο άνευ των εφήβων.

Στο σημερινό πρόγραμμα αγωνίζονται οι:

Τετράκωπος άνευ παίδων: Σ. Σπιτιέρης, Σ. Σώμας, Β. Κουτσελίνης, Γ. Καρρόπουλος

Δίκωπος άνευ Παίδων: Γ. Χαρισίου, Δ. Σταυριανίδης

Τετραπλό σκιφ Εφήβων: Χ. Φίτσιος, Ν. Κοντοθανάσης, Π. Πινάκης, Α. Ασβεστάς

Τετραπλό σκιφ Παίδων: Χ. Αρέτης, Π. Φοροζίδης, Ν. Χολόπουλος, Α. Ντίκος

Οκτάκωπος Εφήβων: Σ. Τεπερίδη, Χ. Τσίτσιος, Γ. Μπούσιος, Λ. Γεωργίου, Α. Λυκομήτρος, Χ. Μαργαρίτογλου, Π. Αδαμ, Γ. Παπαδόπουλος, Μ. Μπίζιος(πηδαλ)

Διπλό σκιφ Νεανίδων: Δ. Κοντού, Σ. Άγγου

Σκιφ Νεανίδων: Κατερίνα Γκόγκου

Δίκωπος άνευ Νεανίδων: Σ. Μιχαηλίδου, Ε. Κουκλουμπέρη

Τετραπλό σκιφ Κορασίδων: Χ. Παπαϊωάννου, Ν. Ντάρα, Ε. Νάτσιουλα, Σ. Δαλίδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου