Βελτίωση της προκήρυξης θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-09-12, 09:05:26
Βελτίωση της προκήρυξης θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Ζήτησε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κων. Μαραβέγιας

Την αναθεώρηση της τελικής λίστας ιατρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχε παραλειφθεί μια θέση ειδικότητας χειρουργού, η οποία τελικά εντάχθηκε στην τελική προκήρυξη, ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Αθ. Πλεύρη ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κων. Μαραβέγιας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

«Με την υγειονομική κρίση να συνεχίζει να δοκιμάζει το δημόσιο σύστημα Υγείας, το Υπουργείο Υγείας στηρίζει με προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών τα Νοσοκομεία μας και τις υπόλοιπες δομές υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της covid-19 κυρίως, δίχως να υποεκτιμώνται οι ανάγκες και για το υπόλοιπο ιατρικό, διαγνωστικό και νοσηλευτικό έργο», ανέφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ Κων. Μαραβέγιας.

Επίσης στην επικοινωνία που είχε τόσο με τον υπουργό Υγείας κ. Θαν. Πλεύρη, όσο με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις ταχείς διαδικασίες ενίσχυσης των δομών υγείας, τονίζοντας ότι «με συνεργασίες, ξεπερνώντας χρονοβόρες διαδικασίες και με ομόθυμη διάθεση να στηρίξουμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, διαθέτουμε όλες τις δυνάμεις μας».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
7
=