ΤΟΠΙΚΑ

Συμφώνησαν και συνεχίζουν Πακάλτσης, Ακπαρίδης παρελθόν οι Μασάντο, Γλύκος και μάλλον ο Βεργώνης

συμφώνησαν-και-συνεχίζουν-πακάλτσης-851206

Αλλοι μένουν, άλλοι φεύγουν από χθες στον Ολυμπιακό που κινείται για την ενίσχυσή του, θέλοντας να κάνει το δημιουργικό του ξεκίνημα εν όψει της Β΄ Εθνικής, με τους διοικούντες να προγραμματίζουν για τη νέα πιο δύσκολη χρονιά.
Από χθες πάντως υπάρχει κινητικότητα αλλά και αποτελέσματα με τους Θοδωρή Πακάλτση και Δημήτρη Ακπαρίδη να ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους… να περιμένουν να κάνουν το ίδιο οι Σωκράτης Μπουντούρης, Ακης Πέτρου και Βασίλης Φλώρος, ενώ παρελθόν αποτελεί από χθες ο Μασάντο που προτίμησε τον Πιερικό…
Επίσης δύσκολα θα μείνουν στον Ολυμπιακό Βεργώνης και Γλύκος.
Πιο δύσκολη περίπτωση, πάντως, φαντάζει αυτή του Αλέξη Βεργώνη, ο οποίος έχει προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Ο 21χρονος μέσος ενδιαφέρει κυρίως τη Λάρισα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ενδιαφέρει και τον Ολυμπιακό που τον θέλει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Θεόφιλο Βασιλειάδη, να του προτείνει μεγαλύτερο σε αποδοχές συμβόλαιο, γνωρίζοντας πάντως ότι ο παίκτης δύσκολα θα μείνει, αφού στη Λάρισα τουλάχιστον τον θεωρούν δικό τους.
Ο τερματοφύλακας Γλύκος δεν συμφώνησε κατ’ αρχήν σε ανανέωση του συμβολαίου του, έχοντας πρόταση Α΄ Εθνικής με τον ΠΑΟΚ ισχυρίζεται ότι τον απέκτησε για 5 χρόνια, ενώ το σωστό είναι ότι συμφώνησε, αλλά δεν υπέγραψε!!!
Ετσι και με την αποχωρήσει του Γλύκου ο Ολυμπιακός θα κινηθεί να αποκτήσει τουλάχιστον δυο γκολκίπερ, έχοντας στα υπ’ όψη και το νεαρό Βολιώτη διεθνή Κώστα Παλιούρα που έκανε καλή χρονιά και κατέκτησε πρωτάθλημα με τους Νέους του ΠΑΟΚ.
Οσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, συζητιούνταν δοκιμασμένες λύσεις, ενώ το γενικότερο πλάνο είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι και από την περιοχή.
Ετσι δεν αποκλείεται η επιστροφή του Γιώργου Τριχιά μετά από 6 μήνες όπου πήγε στον Θρασύβουλο και επίσης συζητιέται να επιστρέψει στο Βόλο και ο 29χρονος Αποστόλης Κουτσοκώστας, που τελευταία ήταν στο Θρασύβουλο και πιο πριν στην Α΄ Εθνική, σε Χαλκηδόνα και Ακράτητο.
Στον Ολυμπιακό ζωηρό παραμένει το ενδιαφέρον για τον 23χρονο επιθετικό Μάκη Χαϊκάλη, που φέτος σε ένα γύρο με τη Λαμία σε 14 ματς είχε 5 γκολ, ενώ φαίνεται πως ατόνησε το ενδιαφέρον για τον 30χρονο Ουρουγουανό Γκαρασίνο που έπαιζε στον Αχαρναϊκό. Στο προσκήνιο έρχεται ο Θανάσης Σεντεμέντες από Καλαμάτα, ένας παίκτης από τη Λάρισα ένας έμπειρος γκολκίπερ αλλά και οι Καμερουνέζοι Ουμ Ντέκι Εντουαρντ Τζοτζεφ που αγωνίζονταν στον Ατσαλένιο και ο Αμπούνα από τη Λάρισα. Επίσης ο Κώστας Σταματίου έχει “τσεκάρει” και κάποιους νεαρούς παίκτες από την περιοχή μας, που αν αποκτηθούν θα ενταχθούν πιθανότατα στην ομάδα Νέων και θα είναι υπό παρακολούθηση.
Πάντως ο Κώστας Σταματίου αναφέρει ότι η ομάδα κινείται να αποκτήσει και συζητά με παίκτες αξίας, αλλά χρειάζεται υπομονή μέχρι να τελειώσουν όλα τα θέματα και να υπάρξουν ανακοινώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου