ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ στη Σκιάθο από το θάνατο 64χρονου

σοκ-στη-σκιάθο-από-το-θάνατο-64χρονου-851206

Με το θάνατο του πατέρα τους, ύστερα από έξι ημέρες άρνησης για τροφή και νερό, συνεχίστηκε το οικογενειακό δράμα, δύο κοριτσιών, στη Σκιάθο.
Τα δύο αδέρφια θα απευθύνουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 64χρονο πατέρα τους, πέντε περίπου χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους.
Ο 64χρονος, ο οποίος διέμενε με τις κόρες του σε συνθήκες που χαρακτηρίζονται άθλιες από τους κατοίκους της περιοχής, άφησε την τελευταία του πνοή χθες, έπειτα από μίας εβδομάδας ασιτία.
Ο εξασθενημένος οργανισμός, καθώς τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε καταναλώσει έστω και την παραμικρή ποσότητα νερού, δεν άντεξε στις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός και όσοι αντίκρισαν τη σορό του υπέστησαν σοκ.
Αδυνατισμένος και εμφανώς εξαντλημένος από όσα είχε υποστεί τις τελευταίες ημέρες –άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε πολύ αργότερα από τη στιγμή που εξέπνευσε- ο 64χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε.
Μέχρι πρόσφατα εργάζονταν στο δήμο Σκιάθου και όσοι τον γνώριζαν ανέφεραν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Τους τελευταίους μήνες είχε εξαφανιστεί από τους χώρους εργασίας και ζούσε απομονωμένος μαζί με τα παιδιά του. Οι συνθήκες του σπιτιού τους περιγράφονται από περιοίκους άθλιες, ενώ βρίσκονταν αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες από περιοίκους, ο 64χρονος είχε πέσει σε κατάθλιψη και αρνούνταν ακόμη και να βγει από το σπίτι.
Κλεισμένος στην οικία του, αρνήθηκε τις προηγούμενες έξι ημέρες να καταναλώσει έστω και ελάχιστη ποσότητα τροφής και νερού.
Πριν από μερικά χρόνια, οι δύο αδερφές βίωσαν την απώλεια της μητέρας τους. Μόνες τους προσπάθησαν να συνεχίσουν τη ζωή τους, έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που δημιουργούσε η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του πατέρα τους, αλλά και τα ελάχιστα χρήματα, τα οποία είχαν διαθέσιμα για να ζήσουν.
Το πτώμα του 64χρονου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί απέδωσαν το θάνατό του σε καρδιακή ανεπάρκεια σε έδαφος αλκοολισμού.
Πάντως ο θάνατος του 64χρονου δεν αναφέρθηκε στις αστυνομικές αρχές του νησιού.
Οι κάτοικοι αναφέρουν ως επιβεβλημένο οι κοινωνικές υπηρεσίες να λάβουν μέριμνα για τις δύο νεαρές που έμειναν μόνες τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου