Σε κατάσταση συναγερμού για φωτιές βρίσκεται ο δήμος Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2021-08-05, 22:24:09
Σε κατάσταση συναγερμού για φωτιές βρίσκεται ο δήμος Αλμυρού

Συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα το απόγευμα το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Αλμυρού με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων οργάνων Πολιτικής Προστασίας.

Ο δήμος Αλμυρού ενημερώνει ότι το σύνολο του προσωπικού της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Δήμου αλλά και των εθελοντών  όλη την εβδομάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα. Πολύ περισσότερο θα βρίσκεται σε ετοιμότητα αύριο Παρασκευής, που αυξάνονται όλες οι περιπολίες και όλο το προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε ενδεχόμενου κινδύνου.

Εκτακτες περιπολίες έχουν οργανωθεί από Κλιμάκια των Οργάνων Πολιτικής Προστασίας και περιπολούν ολόκληρο τον Δήμο Αλμυρού σε κάθε περιοχή.
Ο δήμαρχος Αλμυρού, Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, απευθύνει έκκληση στους δημότες να συνειδητοποιήσουν τον βαθμό επικινδυνότητας και το ιδιαίτερα προειδοποιητικό σήμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς για πρώτη φορά ο Δήμος Αλμυρού βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού ως προς το ενδεχόμενο πυρκαγιάς.
«Όλοι μαζί μπορούμε να συμμετέχουμε στην αποτροπή κάθε κινδύνου. Να παραμένετε ψύχραιμοι και να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες των Αρχών.
Απαγορεύονται οι εργασίες στην ύπαιθρο, οι επισκέψεις σε δασικές περιοχές, κάθε ενέργεια που θα αποτελέσει έναυσμα για ανάπτυξη πυρκαγιάς.
Να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, ιδιαιτέρως των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων. Σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς καλέστε άμεσα την Πυροσβεστική στο 199», προτρέπει.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=