ΤΟΠΙΚΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας ο Κάμελ κατηγορούμενος για ληστεία

στα-χέρια-της-αστυνομίας-ο-κάμελ-κατηγ-486650

Δικογραφία για ληστεία σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε βάρος τους 38χρονου ημεδαπού που συνηθίζει να περιφέρεται με ένα μπουκάλι γεμάτο βενζίνη, δηλώνει άστεγος και χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον και ακούει στο όνομα Κάμελ.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου διερεύνησε την καταγγελία που έγινε χθες από υπάλληλο φαρμακείου που έπεσε θύμα επίθεσης.

Το βράδυ της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 21:00 ο Κάμελ εισέβαλε στο κατάστημα ενώ η υπάλληλος ετοιμαζόταν να αποχωρήσει.

Βλέποντας ότι εκείνη αιφνιδιάστηκε την απείλησε ότι θα την περιλούσει με βενζίνη και απαίτησε να του δώσει ναρκωτικά χάπια.

Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί η τρομαγμένη υπάλληλος τον είδε να αποχωρεί από το φαρμακείο με 10 ναρκωτικά δισκία.

Η υπάλληλος αποχώρησε από την εργασία της κακήν κακώς και χθες το πρωί απευθύνθηκε στην Αστυνομία, αναφέροντας αναλυτικά το περιστατικό.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία και τη μεταβίβασε στην Εισαγγελία Βόλου καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για τη σύλληψη του δράστη.

Μετά την εξέλιξη αυτή εκδόθηκε διάταξη από τον ανακριτή Βόλου. Ο 38χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου σήμερα το μεσημέρι, κρατείται και αύριο Παρασκευή θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου