ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Βιντεοσκοπούσαν τον «ομαδικό βιασμό» ~ Στα χέρια της αστυνομίας το ψηφιακό υλικό

βιντεοσκοπούσαν-τον-ομαδικό-βιασμό-492143

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συναυτουργία άσκησε η Εισαγγελέας- Αύριο Τετάρτη στην αναπληρώτρια ανακρίτρια Βόλου οι δράστες μετά την καταγγελία φρίκης

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό που μετέτρεψε σε εφιάλτη τις καλοκαιρινές διακοπές 21χρονης τουρίστριας από την Αυστρία στο νησί του Παπαδιαμάντη, τη Σκιάθο. Οι τέσσερις νεαροί από την Αθήνα, ηλικίας από 26 έως 30 ετών, που σύμφωνα με την καταγγελία, την εξανάγκασαν σε συνουσία χωρίς τη θέλησή της φέρονται να βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις φρίκης τους!

Σύμφωνα με την παθούσα, το υλικό από τη βιντεοσκόπηση υπάρχει στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατασχεθεί όπως και τα υπόλοιπα κινητά των δραστών ως μέσα διάπραξης του αδικήματος και έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το περιεχόμενό του είναι θέμα χρόνου να ερευνηθεί, όταν γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο πλαίσιο της Ανάκρισης.

Οπως έγινε χθες γνωστό, η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον των τεσσάρων νέων ποινική δίωξη για βιασμό κατά συναυτουργία και στο πλαίσιό της οι δράστες κρατούνται για αδίκημα που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος και θα οδηγηθούν ενώπιον της αναπληρώτριας ανακρίτριας Βόλου για να απολογηθούν για τις πράξεις τους, αύριο Τετάρτη.

Η παθούσα εξετάστηκε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα συμπεριληφθεί στον φάκελο της υπόθεσης που άνοιξε η Εισαγγελία Βόλου, η οποία αναμένει τη δικογραφία της υπόθεσης. Στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης της κοπέλας, έχουν διαπιστωθεί κακώσεις.

Οι έρευνες για την υπόθεση φρίκης, που σόκαρε το πανελλήνιο, συνεχίζονται με την Αστυνομία να ερευνά κάθε διαφωτιστικό στοιχείο.

Από την πλευρά τους οι δράστες, αρνούνται την καταγγελία και φέρονται να υποστηρίζουν ότι ό, τι έγινε, συνέβη με τη συγκατάθεση της παθούσας.

Η 21χρονη παραμένει στη Μαγνησία με την οικογένειά της, τους γονείς της και συγγενικά της πρόσωπα και περιμένει το αποτέλεσμα της Δικαιοσύνης.

Η νεαρή έκανε διακοπές στη Σκιάθο και περνούσε στιγμές χαλάρωσης σε μπαρ του νησιού το βράδυ του Σαββάτου με έναν εκ των δραστών, τον 27χρονο Αθηναίο, με τον οποίο είχε σχέση.

Μετά τη νυχτερινή διασκέδαση τον ακολούθησε στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο στο κέντρο του νησιού και συνευρέθηκε μαζί του ερωτικά με τη θέλησή της.

Ωστόσο, η όμορφη βραδιά που προς ώρας απολάμβανε ανατράπηκε εντελώς αιφνίδια, με εξέλιξη που η ίδια δεν θα περίμενε ποτέ.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εμφανίστηκαν τρία άτομα, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών αντίστοιχα, έβγαλαν τα ρούχα τους και ανάγκασαν την 21χρονη Αυστριακή σε σεξουαλικές πράξεις και συνουσία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί αφού πρώτα την ακινητοποίησαν.

Ικανοποίησαν τις αρρωστημένες τους προθέσεις ενώ όπως προέκυψε κατέγραφαν και σε κινητό τον καταγγελλόμενο ομαδικό βιασμό.

Η κοπέλα κατήγγειλε τον βιασμό την επόμενη μέρα. Απευθύνθηκε στην Αστυνομία και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Ο πατέρας της την πήρε άμεσα στη συνέχεια και ταξίδεψαν στον Βόλο με την υπόλοιπη οικογένειά του.

Δεν είχε λόγια για να εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του για την τραυματική εμπειρία που μετέτρεψε τις διακοπές της οικογένειάς του σε θρίλερ.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου προχώρησε άμεσα σε συλλήψεις πρώτα του ενός δράστη και ύστερα των υπολοίπων με τη συνδρομή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου