Απέραντη θλίψη για τον χαμό του Θωμά Βασιλείου στη Ζαγορά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-08-02, 16:51:16
Ο εκλιπών Θωμάς Βασιλείου
Απέραντη θλίψη για τον χαμό του Θωμά Βασιλείου στη Ζαγορά

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών το μέλος της Κοινότητας Ζαγοράς

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών το μέλος της Κοινότητας Ζαγοράς Θωμάς Βασιλείου, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Ο Θωμάς Βασιλείου ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στην Τοπική Κοινότητα Ζαγοράς του δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου με τον Συνδυασμό Κίνηση Ενότητας και τη Μαρία Σαμαρά και είχε εκλεχτεί μέλος.

Γεννήθηκε στη Ζαγορά και ζούσε στον τόπο καταγωγής του. Ηταν ιδιωτικός υπάλληλος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, όπου ήταν οδηγός.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν ως κοινοτικός σύμβουλος και πάλευε για να δει το Ανατολικό Πήλιο να αναπτύσσεται.

Πίστευε ότι η περιοχή έχει ανάγκη από έργα που θα βοηθήσουν τους δημότες και θα ανακουφίσουν τους αγρότες.

Με αφορμή την απώλειά του η «Κίνηση Ενότητας» εξέφρασε χθες μεγάλη θλίψη για τον άδικο χαμό του αγαπημένου της φίλου και συνεργάτη.

«Ο Θωμάς πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με μεράκι, ήθος και αξιοπρέπεια. Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν γράφεται με λόγια. Η απώλειά του έχει στοιχίσει σε όλους μας», ανέφερε σε ανάρτησή της η επικεφαλής της παράταξης Μαρία Σαμαρά, η οποία εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Εξάλλου το τραγικό άγγελμα του θανάτου του 48χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη στον δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου. Ο δήμαρχος Παναγιώτης Κουτσάφτης, το δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος και τα μέλη του συμβουλίου της Κοινότητας Ζαγοράς εξέφρασαν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας κατέλιπε τη μητέρα του και τα δύο του παιδιά, Ιωάννη και Γεωργία, τα οποία λάτρευε. Κηδεύτηκε την Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Ζαγοράς σε κλίμα απέραντης οδύνης.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
7
=