ΤΟΠΙΚΑ

Δικυκλιστής «κάρφωσε» στο κράσπεδο στην οδό Ιάσονος – Διανομέας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ έσπευσε για βοήθεια 

δικυκλιστής-κάρφωσε-στο-κράσπεδο-σ-493485

Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα νεαρός δικυκλιστής

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην είσοδο της οδού Ιάσονος, λίγο μετά τον κόμβο, όταν δικυκλιστής, ηλικίας 30 χρόνων, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και «κάρφωσε» στο κράσπεδο.

Ο άτυχος οδηγός κείτονταν αιμόφυρτος στο οδόστρωμα, όταν o διανομέας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟY, Aρης Σπυρόπουλος, που περνούσε από το σημείο σταμάτησε και έσπευσε για βοήθεια.

Ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Για καλή του τύχη εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας νοσηλευτής, ο οποίος επίσης σταμάτησε για να βοηθήσει.

Ο δικυκλιστής δεν είχε σφυγμό και αισθήσεις, ενώ τα τραύματά του έδειχναν πολύ σοβαρά. Ο διανομέας του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αναγνώρισε ότι πρόκειται για τον διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Σπ. Παπακωνσταντίνου. Ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ αμέσως. Στο σημείο έσπευσε ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο και σε άλλα σημεία του σώματός του. Υποβλήθηκε σε επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου