ΤΟΠΙΚΑ

Καλαμάκι: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση καταστήματος

καλαμάκι-διαγωνισμός-για-την-εκμίσθω-494957

Στη διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση δημοτικού καταστήματος στον οικισμό Καλαμακίου θα προχωρήσει ο δήμος Νοτίου Πηλίου.

Το δημοτικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε διά περιφοράς, αποφάσισε οι όροι του διαγωνισμού να καταρτισθούν από την Οικονομική Επιτροπή. Προτείνει ως χρονικό διάστημα μίσθωσης τα 9 έτη με δυνατότητα παράτασης άλλων 3.

Το κατώτερο όριο της μίσθωσης θα καθοριστεί από την Οικονομική Επιτροπή. Πάντως, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επισημάνθηκε ότι το εν λόγω κατάστημα χρήζει εργασιών και συντήρησης, καθώς έχει έντονα σημάδια υγρασίας. Πρέπει να απομακρυνθεί η γυψοσανίδα στην κουζίνα, να γίνει συντήρηση των ξύλινων κουφωμάτων, να πραγματοποιηθεί ελαιοχρωματισμός του χώρου εσωτερικά και εξωτερικά, να γίνει μία γενικότερη συντήρηση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών του εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής.

Το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την επισκευή του είναι τουλάχιστον 6.500 ευρώ, σύμφωνα με τεχνική έκθεση της σχετικής Υπηρεσίας του δήμου Νοτίου Πηλίου.

Ο δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να προβεί στην απαραίτητες εργασίες επισκευής. Θα βάλει τον όρο ο μισθωτής να αναλάβει το σύνολο ή μέρος της δαπάνης ανακαίνισης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου