ΤΟΠΙΚΑ

Εξαφανίστηκε 12χρονη από την Βρύναινα Αλμυρού

εξαφανίστηκε-12χρονη-από-την-βρύναινα-α-500573

Ερευνες από Αστυνομία, Πυροσβεστική, εθελοντές και κατοίκους της Βρύναινας

Συναγερμό έχει σημάνει στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και του εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας η εξαφάνιση 12χρονης από τη Βρύναινα.

Η ανήλικη, η οποία το έχει σκάσει από το σπίτι της και άλλες φορές στο παρελθόν, έφυγε την Τρίτη το μεσημέρι από την οικία της για να κάνει ψώνια σε μάρκετ και έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.

Η μητέρα της αναστατωμένη ενημέρωσε την Αστυνομία το μεσημέρι και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες, που συνεχίστηκαν την Τετάρτη από νωρίς το πρωί δυστυχώς, μέχρι στιγμής δίχως αποτέλεσμα.

Για τον εντοπισμό της ανήλικης, η οποία είναι βουλγαρικής καταγωγής, έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη το χωριό της περιοχής.

Η 12χρονη είναι πολύ γνωστή και αγαπητή και η οικογένειά της, οι φίλοι της και οι συγχωριανοί ανησυχούν πολύ, καθώς έχουν περάσει πολλές ώρες που είναι μακριά από την οικογένειά της.

Την Τετάρτη στις 20:15 οι έρευνες για την κοπέλα ήταν υπό πλήρη εξέλιξη. Είχαν εντοπιστεί κάποια στοιχεία που έδειχναν ότι η κοπέλα βρίσκεται στο χωριό και ότι δεν έχει φύγει από εκεί.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές χτένιζαν όλη την περιοχή γύρω από τη Βρύναινα.

Κάτοικος της περιοχής ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση. Εγιναν αναζητήσουν παντού στο χωριό, σε αλάνες, εγκαταλειμμένα κτίρια, σε κάθε πιθανό χώρο όπου θα μπορούσε για κάποιον λόγο να έχει αναζητήσει καταφύγιο.

Η ανήλικη διαμένει στη Βρύναινα με τη μητέρα της και τα δύο της αδέρφια εδώ και πολλά χρόνια. Η οικογένειά της έχει πολύ καλές σχέσεις με το χωριό. Η μητέρα της μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και είναι πολύ εργατική. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια.

Η νεαρή κοπέλα άγνωστο για ποιο λόγο είχε φύγει από το σπίτι και στις αρχές του 2021. Τότε είχε εντοπιστεί κρυμμένη σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο χωριό και ήταν καλά στην υγεία της.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου