ΤΟΠΙΚΑ

Αγνοείται 31χρονος Θεσσαλονικιός στον Βόλο εδώ και εφτά μέρες

αγνοείται-31χρονος-θεσσαλονικιός-στον-500651

Ερευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας – Εντοπίστηκε η σκηνή του στη Γορίτσα

Ωρες αγωνίας περνά η οικογένεια 31χρονου Θεσσαλονικιού, ο οποίος είχε έρθει στον Βόλο για να κάνει ελεύθερο κάμπινγκ και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Μποτονάκη, ο οποίος είχε εργαστεί στον παρελθόν στην πόλη και γι’ αυτό είχε στενούς δεσμούς εδώ.

Ο 31χρονος έχει να δώσει σημεία ζωής στην οικογένειά του εδώ και 10 μέρες. Για τον εντοπισμό του υπήρξε χθες μεγάλη κινητοποίηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και τους Εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας.

Γύρω στις 19:15 βρέθηκε η σκηνή του στη Γορίτσα από τους εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι έρευνες συνεχίζονταν μετά τις 21:00 για τον εντοπισμό και του ιδίου.

Η μητέρα του, Ελλη, λέει ότι δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής εδώ και 10 μέρες, ενώ τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στις 21 Ιουλίου κοντά στο Αχιλλοπούλειο.

Η οικογένεια είναι αναστατωμένη, καθώς φοβάται μήπως κάτι κακό του έχει συμβεί. Το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό και έτσι δεν μπορεί να έχει καμία επικοινωνία μαζί του.

«Εχουμε μιλήσει με την Αστυνομία και τη Λέσχη Εθελοντικών Ειδικών Δυνάμεων. Αύριο (σημ. σήμερα) θα έρθουμε και στον Βόλο», ενημερώνει η κα. Ελλη.

Ο 31χρονος είχε φύγει από το σπίτι του αρχικά με σκοπό να κάνει κατασκηνώσει στο δάσος Σέιχ Σου της Θεσσαλονίκης. Στην πορεία τα σχέδιά του άλλαξαν. Επισκέφτηκε το Αμύνταιο και στη συνέχεια ήρθε στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο αγνοούμενος είναι λάτρης του ελεύθερου κάμπινγκ και με αυτή τη δραστηριότητα έχει πολλούς γνωστούς στην πόλη.

Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, όπως και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, προσπαθούν να εντοπίσουν τον νέο, δυστυχώς, μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα.

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, Βασίλης Ηλιόπουλος, έλεγε το μεσημέρι ότι έγιναν έρευνες και στη Γορίτσα και μέσα στην πόλη.

«Υπήρξαν αναφορές από δύο τρεις πολίτες ότι είδαν έναν άνδρα που του μοιάζει, ενώ μία κυρία ενημέρωσε ότι είχε δει μία μικρή σκηνούλα στην παραλία του Αναύρου τις προηγούμενες μέρες. Πήγαμε και εκεί και ενημερωθήκαμε ότι όντως τις προηγούμενες μέρες υπήρχε μία τέτοια σκηνή, όμως σήμερα (σημ. χθες) το πρωί είχε απομακρυνθεί», ενημέρωσε.

Οι έρευνες για τον αγνοούμενο ξεκίνησαν από νωρίς χθες το πρωί και συνεχίζονταν και μετά τη δύση του ηλίου.

H Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, έχοντας τη συγκατάθεση των γονιών του 31χρονου αγνοούμενου, παρακαλεί όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6944226627 ή με την Αστυνομία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου