Παρακλήσεις Δεκαπενταύγουστου στη Μακρινίτσα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-24, 08:51:19
Παρακλήσεις Δεκαπενταύγουστου στη Μακρινίτσα

Καθημερινά θα τελούνται την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου οι παρακλήσεις στην Παναγία, από 1η έως και 13 Αυγούστου, και κάθε απόγευμα στις 7 μ.μ. στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην κεντρική πλατεία Μακρινίτσας.

Τις παρακλήσεις στην Παναγία θα τελεί ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Δημητριάδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να μεταβούν από τον Βόλο στη Μακρινίτσα, καθημερινά θα αναχωρεί λεωφορείο από τον προαύλιο χώρο του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου στις 5.30 το απόγευμα και θα επιστρέφει από τη Μακρινίτσα στις 9 μ.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Δημητριάδος «Ο Λύχνος», στο τηλέφωνο 2421032916.

«Η όμορφη αυτή πνευματική ευκαιρία, μπορεί να συνδυαστεί και με την επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας Πηλίου «Οξεία Επίσκεψις», όπου η ξενάγηση και η περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, πραγματοποιείται με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Δημητριάδος.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=