ΤΟΠΙΚΑ

Παρακλήσεις Δεκαπενταύγουστου στη Μακρινίτσα

παρακλήσεις-δεκαπενταύγουστου-στη-μ-506327

Καθημερινά θα τελούνται την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου οι παρακλήσεις στην Παναγία, από 1η έως και 13 Αυγούστου, και κάθε απόγευμα στις 7 μ.μ. στο παρεκκλήσιο του Τιμίου Προδρόμου στην κεντρική πλατεία Μακρινίτσας.

Τις παρακλήσεις στην Παναγία θα τελεί ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Δημητριάδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Για τη διευκόλυνση όσων επιθυμούν να μεταβούν από τον Βόλο στη Μακρινίτσα, καθημερινά θα αναχωρεί λεωφορείο από τον προαύλιο χώρο του ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου στις 5.30 το απόγευμα και θα επιστρέφει από τη Μακρινίτσα στις 9 μ.μ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Δημητριάδος «Ο Λύχνος», στο τηλέφωνο 2421032916.

«Η όμορφη αυτή πνευματική ευκαιρία, μπορεί να συνδυαστεί και με την επίσκεψη στο Μουσείο Βυζαντινής Τέχνης και Πολιτισμού Μακρινίτσας Πηλίου «Οξεία Επίσκεψις», όπου η ξενάγηση και η περιήγηση στους χώρους του Μουσείου, πραγματοποιείται με την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου