Διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-24, 08:47:30
Διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Επιχειρηματικότητα», πρόκειται να υλοποιήσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν υποψηφιότητα, προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

Οι αιτήσεις της συμπληρωματικής προκήρυξης γίνονται αρχικά ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του προγράμματος msc-entrepreneurship.uth.gr. Στη συνέχεια, οι φάκελοι υποψηφιότητας πρέπει να έχουν παραληφθεί από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ μέχρι και τη Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 15:00. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους και σε ηλεκτρονική μορφή. Οσοι προ-επιλεγούν, θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΔΠΜΣ στην «Επιχειρηματικότητα» msc-entrepreneurship.uth.gr, μέσω e-mail στο mscentrepreneurship@uth.gr και από τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ στο τηλέφωνο: 2421074876.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=