ΤΟΠΙΚΑ

Αναφορά Μαραβέγια για λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στην Ζαγορά

αναφορά-μαραβέγια-για-λειτουργία-γρα-506640

Το αίτημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για σύσταση Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στη Ζαγορά, μετέφερε με αναφορά του προς τον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι είναι απαραίτητο να επαναλειτουργήσει το Γραφείο ΕΦΚΑ στη Ζαγορά, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών και των επαγγελματιών που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις κεντρικές υπηρεσίες του φορέα στον Βόλο.

Επίσης ο κ. Μαραβέγιας ζητά να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα επιχειρήματα τόσο της δημοτικής αρχής, όσο των υπολοίπων φορέων της περιοχής και να δρομολογηθεί άμεσα η ικανοποίηση του αιτήματος, δεδομένης και της ανάγκης για αποκέντρωση των υπηρεσιών, όπως αυτή προέκυψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με σκοπό την επίτευξη καλύτερων δεικτών υγειονομικής ασφάλειας.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ εκφράζει την εκτίμηση ότι το γραφείο ΕΦΚΑ στη Ζαγορά θα έχει αυξημένη δραστηριότητα, λόγω αφενός του μεγάλου αριθμού αγροτών στην περιοχή, η οποία αποτελεί και την έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού ZAGORIN με 800 μέλη, αφετέρου των εκατοντάδων επιχειρήσεων εστίασης και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου