Αναφορά Μαραβέγια για λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στην Ζαγορά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-24, 07:45:30
Αναφορά Μαραβέγια για λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στην Ζαγορά

Το αίτημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για σύσταση Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στη Ζαγορά, μετέφερε με αναφορά του προς τον υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι είναι απαραίτητο να επαναλειτουργήσει το Γραφείο ΕΦΚΑ στη Ζαγορά, ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολιτών και των επαγγελματιών που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις κεντρικές υπηρεσίες του φορέα στον Βόλο.

Επίσης ο κ. Μαραβέγιας ζητά να ληφθούν σοβαρά υπόψη τα επιχειρήματα τόσο της δημοτικής αρχής, όσο των υπολοίπων φορέων της περιοχής και να δρομολογηθεί άμεσα η ικανοποίηση του αιτήματος, δεδομένης και της ανάγκης για αποκέντρωση των υπηρεσιών, όπως αυτή προέκυψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με σκοπό την επίτευξη καλύτερων δεικτών υγειονομικής ασφάλειας.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ εκφράζει την εκτίμηση ότι το γραφείο ΕΦΚΑ στη Ζαγορά θα έχει αυξημένη δραστηριότητα, λόγω αφενός του μεγάλου αριθμού αγροτών στην περιοχή, η οποία αποτελεί και την έδρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού ZAGORIN με 800 μέλη, αφετέρου των εκατοντάδων επιχειρήσεων εστίασης και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
4
=