Δήμος Βόλου: Ανανέωση χρήσης κτιρίων του ΟΑΕΔ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-07-24, 12:35:12
Δήμος Βόλου: Ανανέωση χρήσης κτιρίων του ΟΑΕΔ

Στη μεθαυριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 με τηλεδιάσκεψη, θα τεθεί προς έγκριση η εισήγηση του δήμου προς τον ΟΑΕΔ για ανανέωση παραχώρησης χρήσης κτιρίων του οργανισμού από τον ΟΤΑ.

Ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, είχε παραχωρήσει στους πρώην δήμους Βόλου, Ν.Ιωνίας και Ν.Αγχιάλου, τη χρήση, εκμετάλλευση και διαχείριση καταστημάτων και αιθουσών συγκέντρωσης υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Η χρονική διάρκεια παραχώρησης των συγκεκριμένων κτιρίων προς τους πρώην δήμους έχει λήξει και πρέπει να ανανεωθεί από τον ΟΑΕΔ πλέον, αφού οι αρμοδιότητες του πρώην ΟΕΚ έχουν περιέλθει στον οργανισμό απασχόλησης εργατικού δυναμικού.

Με βάση τα όσα επισημαίνονται στην εισήγηση, ο ΟΑΕΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι εφόσον υπάρξει νέα σύμβαση χρησιδανείου, ο δήμος θα υποχρεωθεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη συντήρησης και αποκατάστασης τυχόν υφισταμένων φθορών στα ακίνητα που θα παραχωρηθούν.

Η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται μέχρι 10 έτη με δυνατότητα μεγαλύτερης διάρκειας υπό προϋποθέσεις, ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=