ΤΟΠΙΚΑ

Καταγγέλλει ελλιπή σίτιση πυροσβεστών στην Αλόννησο

καταγγέλλει-ελλιπή-σίτιση-πυροσβεστ-507270

Ελλιπή σίτιση δύο πυροσβεστών που μετακινήθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην Αλόννησο για υπηρεσιακούς λόγους, καταγγέλλει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.

Σε αναφορά της προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ενημερώνει ότι οι πυροσβέστες μετακινήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας στο νησί της Αλοννήσου την Τετάρτη, προκειμένου να εκτελέσουν 24ωρη υπηρεσία, λόγω της επικινδυνότητας που υπήρχε για εκδήλωση πυρκαγιάς στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Ενωση σημειώνει ότι στους πυροσβέστες παρασχέθηκε κατάλυμα για τη διαμονή τους, όμως δεν υπήρξε σχετική μέριμνα για την σίτισή τους από τη στιγμή που έφτασαν στο νησί, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, έως και την αποχώρησή τους από αυτό την επόμενη ημέρα.

«Το αποτέλεσμα ήταν οι συνάδελφοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να προμηθευτούν φαγητό και νερό!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ζητεί παρέμβαση, ώστε να καλύπτεται επαρκώς η σίτιση και η διαμονή σε κατάλληλα καταλύματα με ευθύνη της υπηρεσίας όλων των συναδέλφων της, που μετακινούνται για εκτέλεση υπηρεσίας σε άλλες περιοχές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου