ΤΟΠΙΚΑ

Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

δύο-βραβεία-στην-περιφέρεια-θεσσαλία-507352

Με δύο νέα βραβεία διακρίθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στον διαγωνισμό Hellenic Responsible Business Awards 2021, τον θεσμό που για για έκτη συνεχή χρονιά, βράβευσε Οργανισμούς και εταιρείες που επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και με το έργο τους προωθούν την Ελλάδα του «εμείς».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βραβεύτηκε:

*Στην κατηγορία «Καθαρό Νερό και Αποχέτευση» για τα έργα πόσιμου νερού σε Μαυρομάτι, Κιλελέρ και την ύδρευση του ανατολικού τμήματος του ν. Καρδίτσας από τη λίμνη Σμοκόβου και

*Στην κατηγορία «Ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες» για τα έργα υγείας που χρηματοδότησε και υλοποιεί για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης του covid-19.

«Είναι μεγάλη τιμή η νέα διπλή βράβευση της Περιφέρειας Θεσσαλίας από τον έγκριτο θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards. Τα δύο βραβεία που κατακτήσαμε, ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες απ’ όλη τη χώρα, αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των έργων με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα που με ενσυναίσθηση σχεδιάζει, χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, με θέμα «Ελλάδα, 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου